torsdag, juni 30, 2011

Tips

Min bibel just nu. Jag fick hem denna bok nu i veckan och den är faktiskt mycket bra om man vill träna med kettlebells, har förstått att det ligger mycket teknik bakom och här får man hjälpen att både förstå och klara av att utöva momenten. Hett tips från mej:)

Jag skulle ställt mej och träna nu ikväll men först tog det trekvart att natta Milo och sedan ringde mamma och vi pratade i ytterligare trekvart. Nu känner jag väl inte för det om jag ska vara ärlig men samtidigt vet jag att jag mår bra efteråt....ska jag..ska jag inte..
Bloggar först och sedan får jag se. Maken log åt mej när jag kom hem från jobb och berättade att jag hade problem med mina byxor, jag höll på att tappa dem! Mina fina NoaNoa byxor jag köpte förra sommaren, bara att inse att dom inte kan användas mer, två par har jag. Dom är inte så lätta att sy in för det är ett tunnt foder i dem- Traderaoffer kanske.
Maken anser att detta kommer bli dyrt;-)

I övrigt så har det varit som alla andra dagar, handlat lite mat på vägen hem från jobb, lagat middag. Bjöd maken på en Napoleonbakelse och sonen på en chokladboll, bara för jag är så snäll..hihi, själv åt jag inget. Njuter av självplågeri? Nej jag vet bara att dom tycker om dessa bakverk och det är mycket sällan jag köper något hos bagarn.

Nu är jag klar här för ikväll och vet ni? Jag går ut i min tvättstuga och kör igenom kroppen lite, sedan känner jag mej som en bättre människa.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Du är imponerande duktig med både träning och mat!
Jag packar för fullt här, kanske blir det lite träning om jag blir klar i någorlunda tid :-)

KRAM

Anonym sa...

Härligt att höra att även du får shoppa nya brallor. Jag provade och hör och häpna i ett par 40:or idag!! Det var väldigt längesedan. Sen köpte jag en klänning i XL bara för bystens skull. Men den har resår som drar in hela vägen till magen. Nu letar jag efter en bikinitopp i samma färg som klänningen, det är tunna barnd på den och en bikiniöverdel vore snyggare att ha under än bh. Visst är det mycket roligare med kläder nu igen när vikten rasar av en;)!
/Jost med Busfröna (kan numera bara svara som anonym, skumt har ibland sett att min avatar kommer med i allafall. Men du vet ju...)