torsdag, juni 16, 2011

Surar

Jag har inte haft en bra dag idag, vaknade med surhuvud och har känt mej låg hela dagen. Längtade t o m efter maken. Vet inte varför men det rättar väl till sej igen. Har iofs mycket på jobb och kom på att mitt halsont speglar inre stress för så har jag haft det förr, också ett exem som blossar upp lite i nacken och det har också visat sej lite. Jag måste bara komma ifatt och sedan få beta av i rätt takt igen. Det är inte bra med lediga dagar för jobbet betar inte av sej själv.

Inte nog med detta för jag längtade efter att få stoppa musik i öronen och gå en PW på minst en timma, precis när jag hoppat i träningskläderna så börjar det regna rejält, f a n rent ut sagt! Satt och funderade på om man vill gå ut och gå i ösregn en timma men det var nog inget som hade varit så lyckat. Nu surade jag klart till ...kunde ju gjort något annat men sitter här istället...kass jag är:(

Milo har roat sej med att måla med vattenfärger och han får mer och mer styr på att färglägga, idag blev det en bil jag målat som han målade grön.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad jobbigt att du haft en sådan dag. Men så är det ju ibland, bara att bita ihop!
Vad fint Milo färglägger!

Jo, visst hade de kvar åkband för stora barn på Liseberg. Det var häftena som du slutat sälja. Tidigare kunde man köpa ett litet eller ett stort häfte med åkbiljetter som man kunde använda hela säsongen, priset blev ca 10 kr per biljett. Nu kunde man bara köpa lösa biljetter för 20 kr/st eller åkbanden.

Hoppas att det lugnar ner sig på jobbet snart. När har ni semester?
KRAM

Helen sa...

Godmorgon
Ja, såna dagar kommer alltid även om dom är trista. Surt när du var träningssugen och så ställer vädret till det.
Vad duktig Milo är. Kom på att vi fick gamla vattenfärger från en kompis. Kan ju vara läge att ta fram och kanske sitta ute och måla. På dagis flyttar dom ut målargrejorna och barnen har stafflin. Ser så härligt ut.

Hoppas helgen blir bra så du får lite andrum.

kram