lördag, juni 25, 2011

Midsommarafton 2011

Vi började med sovmorgon, en ganska lång en och det är ju inte helt fel en dag som denna. Milo och jag städade lite på förmiddagen. Eller mamma städade och Milo hittade fler och fler saker att dra fram.
Milo hjälper mamma med städningen.. ha ha ha ;-) Kan man slippa genom att låtsas sova?

När röjningen var klar cyklade jag och Milo iväg för att plocka blommor. Nere vid stationen finns massor av prästkragar så vi styrde cykeln dit. När vi kom hem så var granntösen ute och ville komma in till oss och leka.

 Stora hästen har brutit benet och blir omhändertagen av två veterinärer. Milo veterinär har hjälm på för det har man när man har med hästar att göra.
 Vid fyratiden kom våra gäster och vi började med en välkomstdrink, lite småprat och sedan var det dags för den traditionella midsommarmaten, gott! När maten landat tog vi ett par rundor kubb. Milo och Tilda valde vars 4 deltagare och Milos lag vann båda omgångarna, Tildas(vårt) lag skyllde på blåsten;-)
Jordgubbar, glass och grädde satt som en smäck efter lite lek.
Milo och Tilda hade inte tid att äta några gubbar inte, dom lekte på rummet och rätt som det var kom dom båda ut till oss på detta viset. Vi fick oss ett gott skratt:)

Vi höll igång festen till tolv på natten och Milo var med fram till halv tolv. Att han orkade så länge var tack vare en middagssömn fram till gästerna kom vid fyra.

Vi hade en underbar midsommar och vill tacka alla våra goa som firade den med oss!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Det lät som att ni hade en underbar midsommarafton!
Vad kul Milo och tilda måste ha haft det när de klädde ut sig :-) Härliga ungar!

KRAM

Helen sa...

Vilka små spexungar. Hästar kan sparkas så det var en smart Miloveterinär som hade hjälp på.

kram