lördag, juni 25, 2011

Tivoli i staden

Vilken sjusovare vi har, sov till 11.15! Jag sov till halv 11. Det var välbehövligt efter en midsommarafton. Vi hade bestämt med Pontus, Kajsa och Tilda på tivoli inne i stan vid lunch så det var bara för Milo att få frukost och sedan hoppa i kläderna, inte så svårt med tanke på vad vi skulle.

Så här glad för att åka en karusell, förvandlades strax efter till en ledsen kille som inte vågade och fick kliva av.

Nej det är ingen modig Milo vi har. Han och Tilda åkte en karusell och kontrasterna Tilda - Milo, Tilda tjoar och sitter med ärmarna upp i luften, det här är jättekul mot Milo som sitter helt spak och sammanbiten och så nära gråt. Han klarade en karusell och Tilda ville åka allt, blev t o m uttråkad av de enklaste karusellerna:)

När vi skulle därifrån så hade vi bestämt oss för att köra till Tomatens hus och äta middag, körde dit - stängt, körde vidare till Vallåkra stenkärls krog - stängt, nästa Råå Värdshus - stängt, ....Trivas på Råå - stängt! Nu gav vi upp och beslutade oss för att köra till Väla Centrum och vad skådar våra ögon, jo det är tamejf_n stängt där med, nu var vi lätt irriterade för vi hade tänkt oss en mysig middag med lite mer än bara det vanliga. Det slutade med Max hamburgare....inte ens gott och definitivt inte mysigt. Jaja så var det med den saken, vi tar en middag nästa helg istället, Tomatens hus SKA vi åka till då för är mysigt på hög nivå. Om det är fler som har lust så hojta till:)

Nu är vi smått sega och Milo sover sött. Är faktiskt lite hungrig men vet inte vad jag ska ta och äta, är ju lite sent att stoppa i sej något av mättningskaraktär.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt med ordentlig sovmorgon!

Vad trist att inget matställe var öppet :-(
Det är ju väldigt sällan butiker/restauranger/caféer etc. är stängda nu för tiden så man blir verkligen förvånad när det är stängt!

Men du, ska vi köra på EFIT imorgon? Sista två års EFIT:en :-)

KRAM

Helen sa...

Det kan man kalla sovmorgon. Oj Oj. Midsommardagen verkar vara en "allt-är-stängt-dag". Vi letade öppna museer men gick bet. Nåt matställe kunde ju vara öppet tycker man. Maxburgare en midsommardag är ju ingen höjdare.
Jag är tämligen säker på att Leo inte heller skulle vilja åka karuseller. Så Milo är inte ensam om att vara en fegis ibland.

Ha en fin söndag nu innan det är jobbvecka igen. Våran sista innan semestern.

kram från oss