torsdag, juni 23, 2011

En dag med de vanliga sysslorna, jobb, handla mat (bland alla andra som skulle fixa midsommarmaten), systemet som mycket sällan besöks av mej, lika stor hysteri! Hjälp vilka mängder alkoholhaltiga varor som konsumeras en sådan dag, och då är den nog inte den värsta.
Hem till familjen och fick i oss lite kvällsmat. Lek med Milo...leken bestod av en tokstolle mamma som Milo skrattade hjärtligt av:-D.
Nattningen gick ...nog..snabbt för Milo. Vi sjöng en massa sånger ur Barnkammarboken och sedan släcktes lampan och vi somnade gott båda, jag vaknade vid 22 tiden och gick faktiskt upp och satte mej här med bloggen, baaaara för er skull. Kände inte för att sova bort en hel kväll, men det behövdes säkert ett par timmar.

I morse stod jag och velade över vad jag skulle ta på mej, tyckte allt var trist. Drog ut jeanshögen och hittade ett par Lewis som jag inte fått upp helt om låren, absolut aldig kunnat knäppa alla knappar i midjan. Jag köpte dem för små när jag var nere som lägst i vikt under amningstiden. Jag kom aldrig i dem ordentligt och dom har bara legat i garderoben. Jag provade dem som hastigast och tro det eller ej! Jag kom i dem, kunde knäppa dem utan problem och hade t o m en glipa i svanken. Dom satt inte ens åt efter uttöjning under dagen...I am stunned. Jag såg även en siffra på vågen jag inte sett på, ja kanske 10 år. För mej är detta lycka, ren lycka!

Tänkte bara tipsa om en bok som är investerad och här har vi då det jag sysslar med ett par dagar i veckan. Mycket effektiv fettförbrännare och styrkande för en kropp som legat i dvala i många år.

Träna med kettlebells

av Linus Johansson

Med kettlebells kan du träna styrka i rörelse – trendig, kul och effektiv träning för hela kroppen. Kettlebells är funktionellt och det räcker med en halvtimme för en ordentlig genomkörare.

Kettlebells – det nygamla träningsredskapet från Ryssland – är hetare än någonsin. Nu vill alla träna funktionellt och få en stark och smidig kropp. Järnkulorna med handtag är det perfekta redskapet för att träna styrka i rörelse.

Kettlebells används i svingande övningar som ofta tränar hela kroppen samtidigt: en väldigt komplett och effektiv träningsform. Det räcker med en halvtimme för att få en ordentlig genomkörare!
Boken innehåller allt du behöver veta för att komma igång med kettlebellträning, inklusive 17 olika träningsprogram för alla tänkbara behov: för dig som vill koncentrera dig på mage, ben eller överkropp, för tillfällen när du har ont om tid och när du vill utmana konditionen.


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

WOW!!!
Grattis till fin siffra på vågen och till att du kom i jeansen!

Önskar er en riktigt fin modsommarafton imorgon!
KRAM

A-K sa...

Ursäkta mig att jag är så dålig på att läsa och kommentera just nu.... lovar att läsa ikapp imorgon :-)

Kram och godnatt!

A-K sa...

Tack för din omtanke!
P kom hem i tisdags kväll. Filippa är ganska oberörd av sin skada (otroligt nog eftersom skadan täcker halva ryggen). Hon är ordentligt bandagerad nu och vi ska på återbesök på tisdag.
Jag mår väl "sådär", har sovit väldigt dåligt sedan det hände. Min energi är totalt försvunnen och jag orkar bara med det viktigaste.

KRAMAR