måndag, juni 13, 2011

Jag sprutar vatten på dej!

Milo hittade denna vattenkanon i gömmorna. Jag köpte den för ett tag sedan men lade undan den för att just då hade han fått flera nya saker. När vi letade efter en cykelhjälm hittade Milo denna och det var ju egentligen lämpligt för på onsdag ska dom ha vatten"krig" på dagis och alla barnen får ha med sej någon vattenleksak. Denna var perfekt för Milo klarade själv av att suga upp vatten med den och sedan trycka in handtaget så sprutar den vatten, lätt att hantera.

Så lätt att ge upp för stunden! Jag hade satt mej för att göra mitt träningsprogram med pilatesboll idag och upptäckte att den var undanstoppad av maken och han kom inte på var han hade lagd den...då blir jag lack och var på väg att skita i träningen...men..jag bet ihop och körde kettlebell istället, dock inte lika hårt som förra veckan för jag fick ju sådan träningsvärk och det vill jag inte ha just nu, finns ju måtta på sådan värk också. Nu är jag nöjd med mejsjälv och lagom trött för sängen.

Var på träff hos mamma ikväll och när jag kom hem sov Milo, skönt att slippa nattningen lite då och då. Är jag hemma så vill Milo inte nattas av pappa och that´s it, envis rackare kan han vara då.
Imorgon ska jag ut och äta på Harry's med mina före detta arbetskollegor, ska bli roligt att träffa dem och saknar dem för vi hade kul tillsammans. Därför är det ju bra med våra sammankomster lite då och då.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Ja du, våra små klarar mer och mer. Hittade Leo klättrandes i lilla klätterväggen på dagis. Det vågade han inte för en tid sedan. Vattenkrig är kul, får det bli mycket av i sommar. Kul att dom fixar det på dagis. Här är det oxå bara mamma som duger vid nattning. Suck och pust. Men jag försöker tänka att om några år så smäller de nog igen dörren framför näsan på en, så det gäller att passa på att mysa.

God natt eller godmorgon, när du nu läser detta.

P.S skickar ett meddelande på fb om ev sommarträff.

A-K sa...

Tänk vad "småsaker" kan få en att ge upp. Bra att tränade något annat istället.

Hur gick det med vattenkriget på dagis idag?
Låter som något roligt!

Jag borde tränat idag, men kände mig TRÖTT och tog mig en vilodag idag istället. Ibland finns det gränser för hur mycket man orkar med på en dag.

KRAM