tisdag, juni 14, 2011

Harrys

Jag och Milo sov lite för länge i morse och det påverkar rutinerna, jag fick rappa på en del. Milo märkte av min stress för när vi skulle iväg så ville han sitta och mysa i soffan och vägrade följa med ut. "Som den förstående kon jag är";-) kunde jag få sonen på andra tankar och vi kom iväg.

Jag skulle inte köra hem efter jobb idag för jag skulle träffa mina tidigare arbetskollegor på Harrys för en kväll med en god middag och en massa prat. Vi hade hur trevligt som helst, mycket som avverkas på några timmar. Visst är det mycket prat om min tidigare arbetsplats men det är ju inte heller så konstigt, det är vår allas utgångspunkt.Extra trevligt var att vi överraskades av en kollega som slutade för flera år sedan, jättekul att träffa honom för vi hade en bra arbetsrelation under en del år.

Nu är denna Mie lite trött och har saknat min gosse, har ju knappt sett honom på två dagar, inte nattat på två kvällar. Tänk förr kunde jag inte sova så bra när barnen skulle sova intill mej men idag kan jag inte sova utan att Milo finns intill.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min långa kommentar försvann så nu blir det en kram ifrån mamma.

A-K sa...

Vad härligt för dig att Milo redan sover när du kommer hem. Jag har jättesvårt för att somna om Filippa inte ligger bredvid mig.

Vilken kul kväll du fick med gamla arbetskamrater. det ÄR kul att komma hemifrån för sig själv ibland!

KRAM