onsdag, juni 22, 2011

Fortsättning på lekstugebygget

 Det börjar likna något, just nu är det väggar invändigt som kläs i trä.
Bara så älskad och underbar!


 Gospåg
Milos vårdträd han fick när han fyllde 2 år av mormor och morfar. I år bär det frukt och Milo har tjuvat ett par och säjer att dom är goda än om dom inte är helt mogna än.

Jag och Milo gick hem till Linette och Besim men där var ingen hemma och Milo blev så ledsen och ville absolut inte gå därifrån, ajg fick muta med att gå till lekplatsen och det gick han med på. Han sa t o m att dom nog är och handlar och vi skulle köra efter dem:) Visst är barn härliga?

När vi lekt klart gick vi hem och höll till en stund i trädgården och sedan gick jag in och lagade middag. När vi hade ätit så var det läggdags för Milo och den läggningen gick snabbt idag= en trött Milo. Därefter hoppade jag i träningskläder och begav mej ut på min runda i regnväder, faktiskt riktigt skönt! Tänk er ett häftigt ösregn och ändå varmt ute, Bruce Springsteens Streets of Philadelfia(stavas?) i öronen, det var ro för själen och en behaglig känsla.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon i regnet. Det bara vräker ner utanför jobbfönstret. Har Leo med mig idag.
Milo är verkligen en gospåg. Akta så han inte flyttar in i sin fina lekstuga:-)
Det blir nog fullfart där med Milo och Theo sen.

SJälv har jag inte fått till nån träning denna vecka men du jobbar på. Jättebra. Kanske kan komma ut i em om B kommer lite tidigare från jobbet. Sen MÅSTE det bli pw i helgen på mornarna.

Ha en jättefin midsommar nu

kram

A-K sa...

Vad fin lekstugan blir!

Jag har varit helt under isen i flera dagar, igår testade jag allt jag kunde komma på för bli piggare men inget hjälpte. Då bestämde jag mig för att ge mig ut på en riktig lång powerwalk för att se om det kunde hjälpa. Jag var ute i 1 1/2 timme och avverkade nästan en mil. När jag kom hem var jag SÅ mör i kroppen men huvudet kändes utrensat. Jag somnade gott på kvällen och vaknade pigg imorse :-)

Hoppas att ni fick en riktigt fin midsommarafton!
KRAM