måndag, maj 09, 2011

Varför?

Sitter på jobb, helt ensam några timmar. Lite tråkigt måste jag säja men jag har ju att göra så jag klarar mej. En halvtimmas lunch och när man kör med Herbalife så är maten snabbt slut så nu har jag en stund över till er och mejsjälv.

Sitter och småsurar idag och är lack på Mie i egen hög person! Ser mina systrar och undrar varför det bara är jag som ser ut såhär? Dom är smala och snygga alla 3, vackra töser. Jag är då svarta fåret känns det som:( Varför ska det vara så jefvla svårt att bli smalare? Jag vill fan inte se ut som en kossa...ja men du är ju över 45 och har 4 barn, ja och vad är det för ursäkt? Jag är rent ut sagt trött på mej själv!
Ställde mej på vågen i morse, helsike! upp 1½ kg bara så där. Ja jag åt en halv pizza igår men det är inte den som orsakat det. Jag måste nog leva på svältgränsen och träna som en idiot för att gå ner, hur kul är det då!?

Det är väl tur att jag tycker mitt hår är fint iaf...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hörredudu min älskade storasyster.....du är den vackraste av oss alla<3
Visst är vi smalare men du är den vackra,tänk hur många gånger inte jag velat vara du:) Dina ögon,ditt hår,rynkfria ansikte ha ha ja jag nämna hur mkt som helst! Love you och önskar att vi alla kunde vara mer nöjda hur vi ser ut egentligen......vi ska ju leva och må bra!!Kram och upp med humöret,så brukar du säga till mig syster yster/Xoxo H

Malin sa...

Du är jätte fin och Det viktigaste av allt SUPER TREVLIG!!!
Kramar

A-K sa...

Du är jättefin, hela du!
STORA STYRKEKRAMAR

Annika o Vilde sa...

Men yster, jag som tycker du är jättefin!!! Och JAG har alltid betraktat mig som "utbölingen" bland oss fyra, dels hatar jag mitt benrangel till kropp och dels tycker jag ni är så sociala och härliga och roliga och ni har fått alla de fina färgerna, jag är bara "blek-grå"... Haha, titta så olika man kan se på saker! Kram på dig - du ÄR jätte-fin :-)