söndag, maj 08, 2011

Frukt och bär

Ännu en strålande dag! Fördelen med dessa vackra dagar för mej är att dom känns längre, man fixar lite inne och lite ute, altandörren står öppen hela dagen, maken leker..nej..bygger lekstuga. Lekstuga som för övrigt blir STOR, större än det var tänkt från början.

Milo älskar frukt, bär och grönsaker. Jag tror att han skulle kunna livnära sej på det. Mjölk är också en stor favorit, det är ju bra alltsammans så jag klagar absolut inte. Apelsin har vi inte hemma så ofta men idag fanns det i skålen och den klämde Milo, senare en banan och två äpplen. En halv paprika har också åkt ner i lilla magen.

 Spindelmannen som råkade få dräkten på fel håll, den har han haft på sej från förmiddag till eftermiddag. Sandalerna från kavat gillade han stenhårt för dom gick han i säng med igår, jag fick absolut inte ta av dem. Tokunge!
 För en halvtimma sedan såg han ut så här...blåbär! En hel skål blåbär klämde han och detta är då resultatet, kan berätta för er att nu när jag skriver här så är han i badet:)
Tips,
Isadora 44 Muddy Nudes. Ögonskugga där tre nyanser är utan glitter. De två ljusa var vad jag ville ha och blev så glad över att hitta denna. Jag tycker om ögonskugga som bara förhöjer det lilla och då är detta perfekta färger.

Nu ska vi synda och gå in och köpa pizza, vi är inte roade av att laga middag ikväll så det blir "köbe".
Jag har gett mej på att handla middagar för 5 dagar så nu ska menyn sammansättas och kanske jag får ut den här i bloggen när Milo somnat ikväll, tror visserligen att han kommer vara vaken lite längre för han sov middag i tre timmar.

Min syster Cecilia här varit med på Mammablogg galan och det är något jag skulle vilja vara med om, kanske nästa år. Jag vill visserligen inte åka själv och jag måste först reda ut vad som krävs. Det verkar så lyxigt och underbart av det jag läst från Cecilia.

1 kommentar:

A-K sa...

Vilken frukt/grönsaksätare Milo är!
Filippa gillar äpplen och päron och MAJS! Hon är helt tokig i majs, klämmer minst en burk per dag :-)

Visst är det härligt när dagarna blir så här långa :-) Man hinner så mycket mer och orken är bättre när solen skiner.

Filippa har sovit i stort sett hela dagen. Hon kräks upp allt (avslagen cola) som hon får i sig. Hoppas verkligen hon är bättre imorgon.

KRAM