måndag, maj 09, 2011

Inge bra idag

Jag flippade nog ur lite i middags men det får ni stå ut med, bloggen handlar ju om allt möjligt så mina inre känslor kommer fram ibland. Jag mår fortfarande skit inom mej, vet inte varför. Jag tog iaf tag i dagens motion men blev lite irriterad över att Milo skulle gå på löpbandet samtidigt som jag och då var det mot slutet när man är svettig och anfådd. Då hoppade jag av bandet och gick ifrån så jag inte skulle visa min irritation, han ville ju bara vara med.

Hämtade min Kettle coat idag och som jag befarade är den snäppet för liten men jag vill inte göra mej av med den, jag ska ju smalna av. Fick knäppt en urkass bild men ni ser lite av den
Odd Molly Kettle coat strl 3

Jag har ett par mollysar till som är på intåg men dom visar jag när jag har dem.

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon kära du. Tack för dina ord i kommentaren.
Hoppas det känns bättre idag. Såna tankar kommer och går. Ibland känner man sig vacker och stark men sen så är allting plötsligt fel. Vikt och kläder och hår och rynkor mm.

Själv får jag rycka massa hårstrån på hakan och ser ibland mig själv som en hemsk "häxa" om 20 år. Eftersom jag ser dåligt på nära håll, så upptäcker jag dom inte förrän dom är rejält långa heller. Tack och lov är dom ljusa :-)

Du kan se en smal tjej/kvinna på stan men så har hon tunt och risigt hår eller dålig ny. Och säkert så är hon missnöjd med det. Det är få förunnat som kan vara nöjda med allting.

Och du, vi är inte 25 år längre :-)

Stor kram till dig

A-K sa...

Klart att du ska behålla Kettle Coaten!
Du behöver ju inte ha den knäppt om det inte känns helt hundra.
Jo, här hos oss är det ordentlig sjukstuga :-(
Filippa är piggare idag och har fått i sig lite mat och dricka. Hon sov i stort sett hela söndagen och hela måndag, fy för att se henne så utslagen.
Felicia gick hem från skolan med ont i magen och huvudvärk och jag är inte riktigt frisk ännu jag heller.

Visst är det så att Milo bara ville vara med dig och förstod inte att han "förstörde" för dig. Visst är det påfrestande ibland att inte alltid få göra saker ostört! Nåja... ibland får man vara sur och gnällig. Idag har jag en riktig gnälldag!
KRAMAR