onsdag, maj 18, 2011

Vanlig dag

Ja dagen i stort är det nog inte så mycket att orda om. Jobbat och när vi alla kommit hem så ville Milo gå in till grannens barn och leka en stund, dock varade det bara 10 minuter. Vi åt rester från gårdagens smörgåstårta, är ni nyfikna på den så kommer receptet här.

Milo var trött tidigt så det var bara att göra vid honom och gå in och läsa en bok. Är era barn också gnälliga när dom kommer hem från dagis? Tycker allt blir fel för Milos del och han blir ledsen för ingenting. Han sover fortfarande middag varje dag så han kan ju inte vara jättetrött.

Jag hann med att träna en runda innan han stoppades i säng men hade jag visst att han ville gå i säng så pass tidigt så hade jag väntat till han sov. Fast i gengäld har jag lite tid till att sitta med lappisen en stund och det är inte fel det heller:)

2 kommentarer:

CiliaH sa...

Gnällig är Matilda med när man kommer hem men oftast beror det på lågt blodsocker i kombination med trötthet (hon sover ju inte middag) Brukar dock hjälpa när hon får lite att tugga på i väntan på att maten ska bli klar.

Härligt att du hade en bra födelsedag igår och stenen var jättefin. Påhittiga ungar :)

KRAM

Jost sa...

Halloj! Åkte förbi din avfart idag och vinkade åt ditt håll;). Fortsatte till nästa och lunchade på MAX. Ligger och slappar på hotellet efter en lång promenad på Ströget.