tisdag, maj 17, 2011

Födelsedag

Då var det min tur att fylla år, 37 var det va? ;-)

Igår blev det inte bloggat för då däckade denna mamman som skulle fixat en massa inför sin födelsedag, maken var så omtänksam att han inte väckte mej. Jag var verkligen slut som artist men hade inte tid att sova bort en hel kväll. Det innebar stress idag, först dagispass till kl 12.30 och sedan hem och tillverka en Italiensk smörgåstårta som visserligen blev väldigt god men den var dryg att göra. Så dryg att jag intehann med blåbärs cheescakesen som jag också skulle göra, då tog paniken över och vad gör man då? Jo man ringer sin älskade mamma såklart:) Hon var i staden och fick i uppgift att köpa något till kaffet, TACK mamma!

Jag fick ett härligt minne av alla mina bästa, underbaraste och älskade barn!
Jag vet inte om ni ser att det är silverplattor med Pontus, Lucas, Linette och Milos egna namnteckningar som förts över på silverplattor, Milos är hans egna handavtryck som dom smusslat med:) Nu sitter dom på en sten och sedan fick jag själv välja om jag vill göra hål i dem så jag kan ha den i ett halsband eller om jag vill ha kvar dem på stenen. Just nu får dom vara på stenen för den betyder mycket för mej som mamma:)
Tack älskade barn!

Jag fick fina presenter av alla, så nöjd! En nessesär, läderarmband i brunt med berlocker, en mjölkskummare/värmare, ett presentkort på en kroppsmassage, en kettlebell, biotherm hudkräm och pengar. Jag fick också blommor som kom med blomsterbudet av en väninna, jättevackra! Underbart med så fina gåvor än om det är att få vara tillsammans som är bäst:)


3 kommentarer:

A-K sa...

STORT GRATTIS på födelsedagen!
Är du 37 så fyller jag 34 i augusti... det låter bra ;-)
WOW vilken underbar present från barnen!

STOR KRAM

Helen sa...

Godmorgon Skåne
Låter som du haft en toppendag på din 37:e (!?!) födelsedag. Lite stress får man alltid räkna med när sånt ska fixas och oftast går man ju ut lite för hårt i planeringen. Tur du att din snälla mamma kunde rycka in.
Verkligen fin uttänkt present och gulligt med milos handavtryck.
Kettelbell har jag provat på gymet. Ser så enkelt ut men grymt jobbigt.

Kram

Anonym sa...

hej hoppas du inte känner dig för trött idag! Solen skiner och energin på topp. Det var verkligen en helt supergod o annerlunda smörgåstårta du hade gjort, passade din mamma i smaken. Kul att din mormor (snart 87 år) ville komma till dig man vet alldrig hur länge vi har henne äver om hon är snygg o pigg.Men åldern finns ,hoppas vi får fira hennes 100 årsdag.Nu ska vi köra och bowla en runda för det är sista gången innan sommaren. Hej så länge mamma.