onsdag, maj 04, 2011

Usch

Hej vänner, hoppas dagen har varit bra hos er. Min dag har varit bra, började med ett kundbesök tillsammans med en av mina kollegor, trevligt och positivt. Vi var tillbaka på jobb vid lunch och under eftermiddagen var det månadsmöte. Allt detta gjorde klart att dagen försvann i rasande fart.

På väg hem från jobb tog jag en sväng inom om Ica Maxi för att handla mat som fattades i huset. När jag kom hem undrade Milo direkt vad jag hade handlat till honom. Yoghurt var mitt svar och det var tydligen ett bra svar för det blev inga sura miner utan resulterade i två portioners intag:) strax därefter ett äpple och sedan en mindre portion middag och detta är sällan vi skådat så mycket ätande på en kväll!
Vi åt fetaostfyllda lammfärsbiffar med rotfruktsgratäng och brunt abourgine/lök/stektpaprika, mycket gott kan jag berätta.
Nästa syssla var att montera ner vår kattrastgård som jag sålde på Blocket häromdagen, Milo hjälper pappa.

Lite tråkigare var att jag fått besked från min läkare att jag har en magsårsbakterie, visserligen vanlig och 20% av Sveriges befolkning har, som kan vara orsaken till mitt magont. Helicobakter heter eländet och mest troligt har jag haft det sedan jag var liten. Det är inte alla som påvisar symptom men kan utveckla magsår. Nu ska jag igång med en behandlig av två sorters antibiotika och en annan medicin och sedan ska gastroskopi utföras för att se så allt är bra i magtrakterna. Känner redan nu hur jag kommer att må av dubbeldos antibiotika...blää.
Då är jag i alla fall på gång med att kanske så småningom må bättre, alltid något mitt i eländet. 

1 kommentar:

Helen sa...

Godmorgon. Bra att Milo äter ordentligt nu. Hoppas det håller i sig. Helicobakter, du får skoja med Milo och säga att du har en helikopter i magen :-)
Även om sjukrelaterade besked inte är kul, så vet du nu vad det är och att det förhoppningsvis går att göra något åt det.

Själv har jag försökt ringa sjukhuset inför mitt besök på måndag för att få veta vad röntgenundersökningen gav, men jag kommer inte fram. Bara att telefonkön är full, var god försök senare. Morr. Men kanske lika bra att inte veta nåt i förväg. Jag är positiv dock.

Kram på er i ruggvädret