onsdag, maj 11, 2011

Trodde aldrig detta skulle vara jag!

Kära bloggvänner, nu ska jag anförtro er något som jag aldrig trodde jag skulle ge mej in på. Jag har tagit hjälp av en personlig coach Olga Rönnberg som håller i MammaFitness Sweden , jag har valt en konsultation av kost och träning, därefter fortsätta en månads kurs. Nu är det ganska fullt så jag får vänta till augusti men hoppas på något avhopp, konsultationen får jag dock ganska omgående.
Nu ska jag inte lova er att jag klarar detta till 100% men jag har det som mål och vill klara det.

Ja så till dagen, jobb som vanligt och när vi kom hem gjorde jag middag. Därefter körde jag och Milo till mina föräldrar. Dom kom hem från Portugal inatt och självklart hade jag föräldraabstinens och Milo mormormorfarabstines;-) Fick en speciell krydda som dom köpt med sej hem Piripiri, hot sak som man kan använda till mycket, med måtta då. Milo fick ett träpussel som var från 4 år och det klarade han lägga med lite hjälp, han är duktig på att pussla.

När vi kom hem var klockan ganska mycket så det var bara att få Milo i säng snabbt som attan. Träningen fick jag skjuta åt sidan för jag var helt enkelt för trött. Fast jag körde till Råådalen på lunchen och tog en rask promenad på 20 minuter, där var så vackert och vädret var ju kanonfint.
Så här såg det ut, härligt!


3 kommentarer:

A-K sa...

Det låter spännande med konsultationen! Jag har följt Olga i många år, ända sedan hon började jobba som PT. Det ska bli spännande att se vad du tycker om det.

Tråkigt att resåret satt för tight. Men du som är så duktig på att sy kan säkert få till det bra!

Härligt att dina föräldrar är hemma igen! Jag förstår att både du och Milo hade abstinens :-)
KRAM och god natt!

Helen sa...

Bra gjort Mie! Kan man inte själv ska man be om hjälp. Håller tummarna för att någon hoppar av så du får komma. 20 min raska promenader är inte så dumt för vikten heller. Det är så härligt ute nu.

Kram

Jost sa...

Bra gjort! Man behöver någon som pushar och stöttar. Allt går så mycket lättare med lite hjälp. Den här resan med vikten gör vi ju också tillsammans, du ska veta att du hjälper även mej med motivationen när du skriver om dej själv;)
Vi klarar detta ihop! Snart är vi i mål har jag bestämmt...