torsdag, maj 12, 2011

Soffeslapparkväll

Ja här sitter jag och degar i soffan med melodifestivallåtar på TV.n, många urdåliga! Precis inna jag skulle sätta mej till rätta i min hörna så hämtade jag en kopp kaffe som hamnade i soffan, en hel mugg kaffe! Yes, precis så jag hade tänkt mej börja kvällen i lugn och ro. Bara att börja tvätta och fixa.

Milo leker mycket just för tillfället och idag kom han med en buss som han fick för längesedan men den har inte använts på minst ett halvår. Det intressant att höra deras lek. Något som också är mycket på tapeten är bilder i böcker och då frågar han mycket om deras uttryck, varför dom är ledsna, arga mm. Han är också mycket inne i att man ska välja något man skulle vilja ha, idag fick jag frågan vilken gräsklippare jag ville ha ca 15 st olika som fanns på ett uppslag i en tidning, jag valde en grön och vit men då skrattade Milo och sa att den kan du inte ta för den ska jag ha:) när jag då skojade med honom om att nääää det var ju MIN så skrattade han så han kiknade, lättroad stundvis. Nästa stund var han jätteledsen över att han inte själv hade fått hälla upp juice, han fick göra om det själv men då var skadan redan skedd och allt var fel, i ungefär 10 minuter. Ups and downs:)

Nu ska jag snart krypa till sängs och läsa i en bok jag påbörjat, bara lite svårt att lägga den ifårn mej, klockan har blivit 24 två kvällar på raken, det är ju inte riktigt min melodi normalt.

1 kommentar:

A-K sa...

Precis när jag skulle kommentera här igår slutade Blogger fungera :-(
Filippa lekar också riktiga roll-lekar nu. Visst är det underbart att lyssna på de små :-)
Visst är det ups and downs hela tiden. Härligt det där med gräsklipparna :-)
KRAMAR