söndag, maj 29, 2011

Mors Dag

Jag har verkligen fått uppleva Mors Dag idag:) Inte för att jag fick någon sovmorgon inte men till förmiddagsfika kom Pontus och Linette med sina familjer hit. Vi mumsade på Blåa bär/banan paj med vaniljsås och hade en mysig förmiddag. Jag fick två jättefina örngott av Linette som det stod The world's best Mom på och en vacker rosmarin på stam av Pontus.

Theo kör Milo i läragåvagnen.

I eftermiddags skulle vi till Natalie och Lucas på kalas. Vi hade köpt en stor Buddha till Natta och jag tror hon blev glad för den, hon gillar Buddhor. Vi blev bjudna på middag och paj efter det. Av Lucas fick jag en söt krukväxt. Nu ska jag inte glömma minstingen i familjen:) Milo, han kom och överlämnade en bukett med tre stora röda rosor till mej, såg så stolt ut när han gav dem till mej och han tyckte själv att dom var fiiina:)

När vi körde ifrån kalaset så var nästa anhalt min egen mamma, hon är viktig och till henne gav jag en bukett med laxfärgade rosor, mycket vackra om jag får säja det själv:) Vi har ju en underbar blomsteraffär i vår lilla by som odlar rosor själv, dom håller så fint och kan stå i ett par veckor, inga nickedockor där inte:)

Milo var trött när vi kom hem efter en fullrulledag, han sov bara middag i trekvart innan han väcktes, något sur kan jag meddela. Vi stoppade honom i säng och han sjöng sejsjälv till sömns, han för för övrigt sjungit mycket idag, vet inte varför.

Hoppas alla ni goa mammor har haft en härlig dag ni också! Kram på er:)


1 kommentar:

A-K sa...

Vilken härlig Mors Dag du fick med grattande av alla barnen!
Det var verkligen en fullspäckad söndag ni fick, mycket hann ni med.
I eftermiddag åker vi hem... hade gärna stannat i några fler dagar.
KRAM