lördag, maj 28, 2011

Inte lätt alltid

Nej vänner, det är inte helt enkelt att hålla sej ifrån exempelvis sötsaker.
 Milo fick själv välja lösgodis när vi var på Ica idag och här här vi hans val. Sett till innehållet så har han precis samma godissmak som mej. Tänk er en skål som står framför näsan vart man än vänder sej.....eller så känns det. Jag har ätit tre godisbitar men stoppade efter det. Jag vet med mej att jag blir besviken på mejsjälv efteråt och valde att hålla mej till min sundare inställning. Skålen står fortfarande framme med samma innehåll för Milo var inte så värst godissugen idag, han klämde en hel paprika istället:)
 Bus på gång:) På tal om bus så har det kommit fram en sida hos Milo som vi inte sett förut. När han blir arg så slår han på mej och säjer jag till på skarpen så skrattar han åt mej och fortsätter. Han slår visserligen inte så hårt men jag tycker inte det är acceptabelt ändå. Nu ska jag bara reda ut hur jag ska hantera det. Gör era barn också så?
Köpte ett par sommarsandaler till Milo idag, på Deichmann. Tycker att dom har några bra märken för barn och till vettiga priser. Det är verkligen stor skillnad på just denna typen av sandaler, dessa var mjuka inne på kanterna och innersulan var vadderad och behaglig. Inte stumma och med kanter som kan skava. Inte den billigaste modellen men en kvalitetsko för 299 kr.

Hämtade min Kettlebell och det låter ju lite med 8 kg men när man swingat den 30 ggr så känns det i musklerna. Jag är glad för min nya kompis:)
I övrigt så har dagen bestått av dammsugning/tvättning av golv och därefter 20 minuter på promenadbandet och 3 x 20 sek planka, det är träning det med;-) Svettig blev jag i alla fall.

3 kommentarer:

A-K sa...

Filippa gillar att köpa godis men det är sällan hon äter det... jag brukar slänga påsarna så att jag inte blir frestad av att sätta i mig godiset.
Ibland får jag sådant sockersug att det känns i hela kroppen. Måste sätta mig själv på avvänjning.

Vi kommer hem på måndag kväll. Vädret har varit typiskt "London väder" fast regnat har det inte gjort.

Om jag säger till Filippa på skarpen så blir hon alldeles förstenad och lite ledsen. Antagligen för att jag så sällan gör det.

Tyvärr har jag ingen inspelning från Antons vårkonsert eftersom han spelade i mörkret.

KRAM

Helen sa...

Milo har minsann samma godissmak som jag. De där rosa/vita mjuka napparna är mumma.
Leo gör på precis samma sätt, bara skrattar när jag försöker vara allvarlig. Och det här med att slå på mamma har vi oxå några tendenser av. Till slut börjar jag nästan skratta oxå åt honom, och det är ju det sämsta man kan göra.

Men gud att jag inte tänkte på Deichman när jag jagade runt som en råtta efter sandaler. Affären finns ju i vårt köpecentrum. De du köpt till Milo är ju såna jag tänkte mig. Morr. De svarta Ecco som jag tog via nätet från Barnskospecialisten, vägrar Leo prova. "Det är ajaj-skor", säger han. Blir galen.

Ha en bra söndag

kram

PS: bra gjort med vikten

Anonym sa...

Alltså, Fríða blir mest arg pð sina syskon och kan klippa till. Men när jag kommer på henne och säjer till på skarpen så blir hon först butter och sen ledsen. Det märks att hon tar åt sig. Men det är nog åldern det där med att prova otillåtna saker.
Godis ja, det är tillåtet i liten mängd på lördagar för mej. Jag älskar sega råttor.....Blir jag sjukt sugen någon vardag så har det hänt att jag köpt sju-åtta sådanadär sega kolaflaskor som är sockerfria. Nästa pinsamt att köpa godis för 2kronor....haha, men det stoppar suget. Faktum är att jag sällan är väldigt sugen, inte ens på glass. Det har jag nog det jämnare intaget av mat att tacka. /Jost