söndag, maj 15, 2011

Lekstuga

Nu har vi lite mer än bara ett skelett i trädgården, lekstugan börjar ta form och det blir ingen liten stuga. Den blir lite större än vi föreställt oss men det är svårt att tänka sej storleken färdig när man bestämmer sej för måtten- Den kommer få en liten uteplats med staket runt om, den öppna delen. Sedan ska den ha ett litet loft i inre delen för det hade en lekstuga vi tittade på hos Toys'rus, den provade Milo och han tyckte loftet var jätteroligt att klättra upp till. Hade inte Jörgen varit så intresserad av att bygga och skapa så hade vi nog aldrig fått någon lekstuga i vår trädgåd för jag hade då aldrig klarat bygga en!

2 kommentarer:

Helen sa...

WOW, vad fin - här kan man snacka lekSTUGA. Här kan Milo husera som tonåring och dejta tjejer :-)
Fast ni kanske får hyra in er och förvara typ utemöbler där på vinterhalvåret.

Jag tror nog inte Leo får nån lekstuga här hemma. Han får hålla tillgodo med friggebod och lekstugan i Lerum. Fast det skulle vara kul med en....

Apropå dejta tjejer i lekstugan. Bosses yngre bror Björn hade 2 tjejer som var intresserade av honom när han var typ 14-15. Farfar hittade tjejerna i lekstugan en dag när han kom från jobbet. De fick saft och blev hemskussade för Björn var inte alls intresserad :-)

A-K sa...

Vilken lyxkåk Milo får!
Bygger Jörgen den helt själv? Utan ritning?
Vi köpte vår lekstuga i en byggsats som Peter byggde ihop.

KRAM