torsdag, maj 26, 2011

Häromdagen

Här satt jag och skrev att vi sällan är sjuka i detta huset numera. Skulle jag inte skrivit:) Nu är vi iofs inte sjuka så vi mår dåligt men Milo är förkyld och sa i morse att han hade ont i örat men det har stannat vid att han sa det, dagis hade inte märkt mer på honom. Han är visserligen en riktig grönnäsa men utan feber. Ikväll har jag också blivit täppt i näsan så jag får nog också en släng. Det är nog sista rycket nu innan sommaren:)

Milos favoritleksaker just nu är flygplan och helikoptrar. Jag hittade en Fischer Price flygplats med 70% rabatt häromdagen och det stor såklart Milo på den. Den har sysselsatt Milo två kvällar nu.

Idag fick jag mail ifrån Olga Rönnberg. Det var dags att fylla i ett formulär så hon kan lägga upp ett träningsprogram åt mej, så spännande och jag längtar. Det är helt galet att jag säjer ordet längtar efter att få träna. Jag som inte pallat något vettigt tidigare.  Jag hoppas att jag blir biten under denna perioden jag får hjälp och sedan kommer fortsätta på egen hand. Dock kommer jag välja att vara PT online kund under ett par månader fr o m augusti. Dom ringde också från Stadium och lämnade besked om att min Kettlebell har kommit, så den får hämtas imorgon eller på lördag.

Inga kommentarer: