tisdag, maj 31, 2011

Dagispass

Idag var det dags för vårt andra dagispass, vi har två per år som är obligatoriska. Milo tyckte det var spännande att jag skulle jobba hos honom. Vi hade en liten utflykt på schemat som var i skogen. Vi gick till skogen en bit bort, där ridklubben har sina fälttävlanshinder. Varmt var det, rejält varmt men vi är ju inte bortskämda med fint väder så det var helt underbart.

 Milo och två av de kompisar han leker mest med
Agneta byggde upp ett kök och middagen lagades o skogen, makaroner och falukorv serverades. Pinnanrna som ligger på marken är till för att barnen inte ska komma innanför kanterna för det var tre spritkök som var igång och då är det farligt att ha 6 st barn som springer där. Alla tyckte att det var spännande!

När vi kom hem så somnade Milo i vagnen och jag kopplade av med en bok. Så fördrev vi 2 timmar:) Jag försökte sola en sväng men jag fixar inte det, det är för varmt. Hur ska jag bli brun tro?

När Jörgen kom hem så körde jag och handlade lite mat och även till Lödde plantskola för att köpa vita lavendel och dom hade dem hemma så jag roffade åt mej 5 plantor, nu ska jag bara komma fram till var dom ska stå. Vi har ju en del ledighet nu så jag ska ng hinna med att pyssla lite i trädgården. Jag vill också snygga till med lite på altanen, tycker där är opersonligt och tomt på prylar.

Vi passade Theo en sväng ikväll för Linette skulle på hundträning. Allt gick bra och alla var nöjda och glada.

Somnade en stund när jag stoppade Milo i säng och känner hur trött jag är idag, får nog bli sängen nu! Natti natti:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken härlig dag ni fick ihop på dagis.
Vi har också haft varmt och skönt idag men inte alls så varmt som ni.
Jag har inte heller någon ro till att sitta stilla i solen och sola. Du ska se att du blir brun och fin när du fixar i trädgården :-)
KRAM

Helen sa...

Har precis själv varit med leos dagis på skogutflykt och det var jättekul. Vad mysigt att ta med spritkök, även om det är lite läskigt med barnen omkring. Vi hade bara frukt och macka med som mellis.
Sola ja, man vill bli brun men det blir jobbigare och jobbigare att ligga. Orkar inte kleta med brunutansol annat än i ansiktet.

Nu kommer en perfekt tomtfixarhelg, men jag ska inte ha mera nu. Njut av ledigheten nu, det ska jag göra.

Kram från oss