måndag, maj 02, 2011

Bättre sent än aldrig;-)

Deklarationen fixad via nätet, hur lätt är då inte det? Jo superenkelt när man bara har avdrag för resor...vad är det då som gör att man ordnar det få timmar innan det är sluttid? Ja den som visste. Jag tror nog jag alltid slängt in min deklaration i sista stund och jag lär inte förbättra mej, en obotlig sengångare;-)

Ikväll har det varit träff hos mamma, viktträff då. Jag har gått upp 1 kg och det hade jag på känn, storhelger är inte bra. Nu ska vi utmana varandra och jag ska gå ner 2 kg på tre veckor, här gäller det är ligga i då med andra ord. Det är inte så lätt med all fika man utsätts för på jobb, ja bröd tar jag inte så allvarligt men när det står kakor är det tufft, som idag kom en kund/leverantör med en blåbärskrans....det doftar ju så gott. Jag var dock ståndaktig och lät bli, då känns det bra.

Tog en runda med doggen när jag kom hem, kall luft men så härlig kväll. Man hör fåglarna och i övrigt helt tyst så länge som där inte kommer någon bil, det är tjusningen med att bo utanför staden.

Fick sålt vår kattvoljär idag, slängde ut den på Blocket igår och det blev mail/telefonbombning. Kul och skönt att bli av med den för den används inte mer. Fanny är ju ensam kvar här och hon är så pass skygg och försiktig att hon bara går ut på altanen när vi har öppna dörrar.

Hoppas ni alla ha haft en bra dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja vi var väl alla inne på samma linje men en ny utmaning det blir bra. du har fått deklarerat och jag har lagt en beställning på 10000 kr drygt så den ligger på posten när vi kommer hem. Nu känns det som om jag ska kunna sova , resfeber som vanligt . Kram och jag sms ar när vi kommit till Algarve.Albufeira hotell Cerro Mac Garden finns vi på ,

A-K sa...

Iår var jag duktig och deklarerade någon dag efter jag fått deklarationen, annars brukar jag alltid vara ute i sista sekunden.

Vad bra att ni är flera som kan utmana varandra!
det är svårt att viktminska då man utsätts för frestelser hela tiden.

KRAM

Anonym sa...

Hej nu ska vi äta lite middag ,klara för avfärd.
Jag har sovit dåligt orolig mage som annars är mycket stabil. resfeber fastänn det bara är kul.
Vi kommer ju att sakna varandra det vet vi ju eller hur. Krama Milo och hälsa ifrån mormor till min lille gullunge. prut prut.