onsdag, april 27, 2011

Tur vi inte har luktbilder här;-)

Milo börjar bli duktig, när han själv vill:) Han får gå utan blöja mer och mer på kvällarna och han börjar ha koll på när han behöver gå på toaletten. idag var det t o m spring in till pottan när han behövde bajsa. Jag blev ivägskickad för att hämta en bok, pli på sin mamma tydligen.

Jag har inte så mycket att komma med idag. Har städat lite smått, ni vet tvätt, dammsugning, tömma diskmaskin osv. Struntade dock i att laga kvällsmat så det blev fil för min del och smörgås för maken. Milo ville bara ha äpple och apelsin och sedan -mjölk på lilla flaskan, som han säjer.

Linette och Theo kom förbi en sväng nu senare ikväll, hon är inte redo att vara ensam hemma när mörkret faller på. Bra att hon har oss och Besim (pizzerian när han jobbar) på nära håll så hon slipper vara rädd. Förhoppningvis kommer det lätta efterhand så hon kan känna trygghet hemma igen.

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad duktigt av Milo att känna när det var dags att springa till pottan. Vi övar med Filippa ocksånär vi är hemma. Vissa dagar fungerar det klockrent och vissa dagar glömmer hon bort sig
:-)

Jag förstår att Linette tycker att det är jobbigt att vara hemma själv. Skönt att hon har er och Besim på nära håll nu!

KRAM

Helen sa...

Godmorgon. Bra jobbat Milo. Får nog visa bilden för Leo så han oxå fattar :-)
Hoppas Linette kommer över händelsen snart men det är jättebra att ni andra finns i hennes närhet.

Kram