lördag, april 23, 2011

Påskafton

Jag tycker om att få ut mycket av en dag och det har jag verkligen fått idag. Jag och Milo steg upp tidigt för att ge oss iväg till Ullared och dagen där har varit perfekt. Lagom med människor och det gick bra att ha Milo med. Han fick sin lilla timme på leksaksavdelningen och fick handla vad han ville, det blev en billig runda idag för han ville bara ha en helikopter och denna stod han och beundrade i en kvart.
En stor räddningshelikopter som har olika ljud, ljus, en hissbar krok och snurrande propeller.

Jag brukar inte hitta kläder till honom men idag hittade jag tre par shorts och t-shirts som var fint. Till mejsjälv hittade jag ett par linnen och två 3/4 jeans. Jörgen fick också ett par shorts och två t-shirts. Sedan var det mest hushållsartiklar och ett par köksgardiner. Vi åt middag i den nya restaurangen och det var klart godkänt, påminde mycket om Ikeas nisch.

Linette, Theo och Nora var också med och dom var också nöjda med turen.

När vi kom hem var vi smått sega men fick ny energi av en eftermiddagsfika tillsammans med maken. Han hade varit mycket effektiv hemma och Besim hade varit snäll och kommit och hjälpt honom med staketet, som för övrigt snart är helt flyttat, bara tre stolpar kvar!

Mina föräldrar kom en sväng ikväll så vi gillade kycklingfilé, kryddiga korvar med bulgur och en grönsak/mango salsa. Kaffe med moccaglassbakelse till efterrätt.

Nu har jag slarvat med mat i flera dagar och genast känner jag mej tjock, måste ta tag i detta så jag inte går upp ett par kilo på nolltid.

Imorgon ska vi inte fara runt en massa utan bara vara hemma och njuta av ett fortsatt vackert väder. Det ska bli skönt för lika väl som jag tycker om att man får ut mycket av en dag kan jag tycka om att inte göra något vettigt alls:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Det lät som en riktigt bra fullmatad dag.
Fin helikopter Milo köpte. Jag hittade också lite kläder till Filippa när vi var där sist. Några par byxor och t-shirtar.
Vi åt också i restaurangen sist och jag tycker att den var bra, mest imponerad var jag över att personalen var så effektiv!

Ibland är det skönt att bara vara och ta dagen som den kommer! Hoppas att ni får en riktigt fin dag idag :-)
KRAM

Helen sa...

En skön shoppingdag med andra ord. Även här är helikoptrar högt uppskattade men nån sån fin har inte Leo. Lyllos Milo. Jag har oxå struntat i kalorier och vikt under påsk. Unnar mig och stoppar i mig - vi får ta nya tag till veckan. Man måste få göra så ibland.

Kram från oss