fredag, april 22, 2011

En sommarfin Långfredag!

Tänk att väderleken kan slå om så här snabbt, från vinterkläder till sommarkläder, vem hinner med? Ja inte jag i alla fall. Jag har ju knappt några sommarplagg som jag känner för att ha på mej, det får bli lite nya inköp av toppar och annat, beställde två klänningar från Ellos och dom kan man ju hoppas passar. Hade ju en 50% rabatt så Milos traditionella Kavatsandaler inhandlades. Vi har också förnyat skohyllan med ett par Nike gymnastikskor till honom, jättefina och han valde delvis själv, hade han fått välja så hade han köpt ett par tjejsandaler med en massa remmar, klackar och glitter:) Dom var spännande att prova men mindre praktiska att ha på foten.
 Nya pjuks som man kan springa fort i enligt Milo
 Vi ska göra lite av varje i Påsk. Vi börjar med att njuta av att vara hemma hela familjen. Idag har vi mest varit i trädgården efter ett besök på Plantagen, vi köpte ett äppelträd och lite blommor, svarta stenar till vårt vattenarrangemang. Imorgon ska jag, Milo, Linette, Nora och Theo smita iväg till Ullared:) det är då ett oplanerat ryck vi kom fram till idag, 07.00 bär det av och senast 16.00 ska vi vara hemma igen för Linette ska jobba.
 Förflyttning från en rabatt till trädecket, vår stenfontän. Vi sågade upp ett hål i trädecket och placerade den där istället, så ser vi den bättre. Milo fick en "skatare" som han kallar den för. Det blev en påskpresent istället för ett stort påskägg från oss.
 Nästan klart, vi behöver fler stora stenar till kanten runt om. I toppen på stenen sitter en lampa som lyser så fint på kvällen.
Milo studerar en död myra

4 kommentarer:

A-K sa...

Vad skoj ni ska ha det imorgon med en Ullaredstripp!
Vi ska till Liseberg, Filippa har tjatat länge nu om att få åka Sagoslottet och imorgon öppnar de för säsongen.

Vi har också bara varit här hemma idag och njutit av att vara lediga tillsammans. Vi har beställt en container så vi rensar så smått.

Filippas rufs brukar gå bra att reda ut om man tar lite vatten i det. Är det riktigt rufsigt blir det balsamspray.

Hoppas att ni får en underbar dag i Ullared imorgon!
KRAM

A-K sa...

Vad fint det blev med fontänen på altanen!
Och riktigt snygga skor ni köpte till Milo. Jag hade velat se honomi glitterskorna :-)
KRAM igen

Helen sa...

Ha ha, tur att mamma bestämmer skoinköpen än så länge. Fast han hade säkert varit söt i glittersandaler:-)

Verkligen jättefint med stenfontänen på trädäcket. Gillar när man mixar olika material.
Ullared på påskafton, då borde det inte vara så mycket folk.

Sommarväder är härligt, jag har massa tjocka kläder med till Leo, de lär han inte behöva.

Kram

Anonym sa...

hej , ja det blev fint med den detaljen på trädäcket . det är kanske väldigt spännande för alla småttingarna förstås. Lycka till i Ullared hoppas du hittar lite sommarkläder fast det är svårt med allt storblommigt. inte vår eller din stil precis. Men en trevlig dag för er ,ska Theo va hos er ikväll då om Linette ska jobba. Nu ska vi ta en vårpromenad i saxtorpsskogen vi hörs senare idag. mamma