söndag, april 10, 2011

På benen igen

Dagen började så bra igår, Linette ringde och undrade om vi skulle hitta på något. Vi körde på en loppisrunda i Marieholm, tre olika ställen hittade vi. Inte för att vi handlade något, jo Milo köpte en Skopis från Byggare Bob serien, 10 kr och som ny:) Han hittade också en häst som det var ritat på och den såg allmänt sjaskig ut så det fick hans mamma styra upp lite. Det slutade med en tur till Center Syd men väl där ville han inte ha just en häst utan han ville ha två motorcyklar, en vit till pappa och en blå till sejsjälv. I morse sa han att vi måste köpa en till mamma också, en lila skulle jag ha.
Milo och hans motorcyklar.

Sedan kommer det tråkiga delen av dagen. Vi skulle passa Theo mellan 17-21 och timman innan han kom började min mage göra ont och det blev bara värre och värre än om jag försökte med allt. Till slut gjorde det så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen, var på väg att tuppa av vid ett tillfälle. (att föda barn är en baggis;-)) Så jag kunde inte ta hand om Theo eller vara social;-( Jag fick upp precis allt vad min mage innehöll och bara det är pest! Sedan fick jag lägga mej i sängen och hoppas på att det gick över. Vid 22 på kvällen hade det lättat och nu i morse var det bra igen..men så matt jag är! Nu har jag lovat maken att ringa läkaren på måndag och så får det bli. Det är väl magkatarr eller något sådant.

Minns ni min klagan och att gå och plocka alltid. En av mina bästa bloggtöser skrev en söt och klockren ramsa åt mej som var såhär:

"Plockeri plockera, plocka lite varje da


Plocka bilar, bollar, lego och kläder

mammor längtar ut till fint väder

Fast när sommaren kommer och gräset är grönt

då tycker barnen att ha alla saker ute är skönt.

Så plockeri plockera igen

vad mammor vill ha är en plockerimojäng"



Idag vet jag inte om jag kan göra så väldigt mycket för kroppen vill inte som jag vill men något vettigt ska jag nog få uträttat. Hoppas ni alla får en härlig söndag. Här i Skåne har vi strålande sol och mycket lite blåst, det gillas. Jag ska iallafall sy ihop min stolsdynor som jag fick ta av tyget på och som jag tvättat eftersom dom hade fått lite jordslag, det gick bort med klorin och utan att bleka tyget, så där tjänade jag ca 800 kr!

2 kommentarer:

A-K sa...

Men usch vad jobbigt med din mage! Bra att du tar kontakt med läkare!
Gulligt att du också ska få en motorcykel :-)

Vilken klockren ramsa!

Hoppas att ni får en underbar söndag och att din mage håller sig i schack!
KRAMAR

Helen sa...

Ha ha, vad gulligt att du la in min "poesi" här :-)
Men trist att du inte mår bra. Maken har rätt, lika bra att gå till doktorn.

Gulligt av Milo att vilja ge en motorcykel till mamma oxå.

Kram från oss