måndag, april 11, 2011

Mammas lediga kväll

Vi har jobbat på som vanligt idag och snabba puckar hem, laga middag och sedan umgås lite med familjen innan jag gav mej iväg till min mamma som håller i en WLC kurs på lättare nivå, innebär att vi som har henne som coach fortsätter träffas varannan måndag för vidare peppning/vägning och vi ska även lägga in gemensamma promenader. Trevlig kväll:)

"Chaffisrumpa" och jobbehandskar

Milo tyckte att han behövde jobbehandskar för att inte få spinkor i händerna när han jobbar med virke som pappa:) Nu har han fått sina egna handskar:) Han fick fem små spink i ena handen och vi får inte ta bort dem så jag hoppas dom backar ut själv utan inflammation. Hur lätt är det att peta med en nål för att få ut sådana på en 2½ åring?

3 kommentarer:

A-K sa...

Härligt med en ledig kväll :-)
Usch då, stackars Milo! Hoppas att "spinken" (har aldrig hört detta ord, men fattar ju vad du menar!) kommer ut av sig själv.

Hur går det med Linas matkasse?
KRAM

A-K sa...

Jag är verkligen hopplös på att planera en matsedel för en hel vecka. Eller planera kan jag göra , men jag är hopplöst dålig på att följa den. Precis som att jag vill revolterat mot mig själv.
Anton och Felicia fixar alltid mat till sig själva när de kommer hem från skolan, de är båda två duktiga på att laga mat och då lagar de till Filippa också. Kyl och frys är alltid fulla med typ hamburgare, fiskpinnar, lax, köttfärs, nudlar, pizza etc. Sen äter vi ju oftast middag ihop runt 18-19-tiden. Jag handlar hem blandade varor varje vecka, kött och fisk stoppar jag oftast i frysen om vi inte ska äta det samma dag. Sen har vi oftast de flesta tillbehör hemma. jJg gillar att titta in i frysen och kylskåpet och "skapa" en god middag´som jag är sugen på just den dagen. Lite som "här är ditt (mitt) kylskåp"... ordna något gott av det som finns där i :-)
KRAM

Helen sa...

Godmorgon
vilken söt liten "rompa". Arbetshandskar är ett måste när man hjälper pappa. Även Leo har såna, fast han har inte använt dom ännu.
Har heller inte hört ordet "spink". Tror inte Milo skulle gilla "nåltricket" så hoppas de försvinner självmant.

Sen kan jag bara instämma med vad A-K skriver i kommentaren. Bara kan inte planera. Mycket beror tex på hur lång tid det tar att komma hem från dagis. Måste jag fixa nåt enkelt och snabbt eller får det ta lite tid. Hinner jag påbörja nåt innan jag ska rusa och hämta.

Kram