söndag, april 03, 2011

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Pontus födelsedag!

Om man nu ska minnas tillbaka 27 år, lång tid:) så låg jag på BB i Helsingborg. Jag kom in kvällen innan och hade legat med värkar som inte ville göra någon direkt nytta. Jag fick jobba på i 24 timmar innan lille herrn ville anlända världen. Pontus var väl medtagen och jag fick inte se honom förrän efter undersökningen och låg han invirad i en grön filt och jag såg enbart ett litet runt vackert ansikte. Sonen hamnade på prematuren i kuvös och med extra syretält över sitt huvud. Jag var så totalt slut att jag inte ens orkade gå och se honom, detta varade dock bara till jag hade fått duschat och satt helt själv på mitt rum. Då blev jag ledsen och ville så gärna hålla min son. Jag kallade på en sköterska och hon följde med mej till prematuren. Jag kunde visserligen inte hålla honom men känna och beskåda mitt underverk och sedan fick dom i princip dra mej därifrån:). Han var så oerhört vacker med massor av mörkt hår och ett runt huvud, för mej påminde han om en Monchichi docka:), ni vet dom små aporna som för övrigt nog är populära igen.
Ja det var starten på mitt liv som mamma och jag har alltid älskat detta liv, visst skulle jag önskat att man slapp gå igenom det jobbiga med att ha sina barn delat när man går igenom skilsmässa men livet är ju tyvärr så ibland.
Grattis Pontus på din dag!


Igår passade vi Theo under eftermiddagen och kvällen. Han fick följa med på kalas hos sin gammelmorfar och -mormor. Han är så lätt att ha med sej och inte det minsta blyg eller känslig, bara nyfiken och ett smile på läpparna hela tiden. Vi ska passa honom idag också och då får han följa med på ett kalas till:)

Vilken härlig morgon vi fått idag, jag vara ute med Timmie en runda och så milt väder med solen som ville tränga igenom lite dis. Jag mår så bra och får sådan inspiration. Idag ska jag ställa i ordning på altanen och tänka över hur jag ska få det lite mysigare där. Nu kan man ju så ha mer krukor och annat där eftersom Milo blivit stor pojke och kan låta sådant vara ifred:) En förmiddagsfika på altanen blir det för oss idag, premiären!

Njut alla mina goa vänner!

1 kommentar:

Helen sa...

Monchichi, en sån hade jag. Hoppas inte Pontus fortfarande ser ut som en sådan :-)
Mysigt med lite Theotid

Kram