fredag, april 15, 2011

Fullrulle-fredag

Då var denna arbetsvecka slut och en helg med fint väder på intågande, det ser vi fram emot!
Med jämna mellanrum känner jag för att hitta på något, har säkert berättat om detta förr. Jag vill komma iväg på något, en annat stad, se något nytt, shoppa på annan plats, vara tillsammans med familjen, bo på hotell, äta något gott...jag kan nog fortsätta vidare men då tråkas ni ut. Påsken kunde ju varit en ypperlig helg för den är ju lite längre än normalt. Nu blir det inte som jag önskar för vi har att göra här hemma och det får gå före. Jag får väl döva längtan på annat vis, dra med någon på något kul i området, det finns ju guldkorn här också.

 Milo och pappa hade handlat av glassbilen och ikväll har sonen då klämt tre glassar och ingen middag!
Vilka bra föräldrar han har:)
 Sötnosen har roat oss ikväll medans hans föräldrar jobbat. Solstråle kvällen lång.
Nu ska min klädhängare i hallen bytas ut mot dessa två krokar.

Ni vet att jag fick kollat upp våra försäkringar och det blev inget byte för dom kunde inte matcha det vi hade idag. Men jag fick iaf koll på vår hemförsäkring som finns på två håll, sammaförsäkringsbilag och båda genom våra fackförbund. man kan ju tycka att det är märkligt att det inte framkommer.

Vet ni vad, nu är det kväll igen och man frågar sej varje dag, var tog denna dagen vägen? Man blir ju pensionär på nolltid om det ska gå på så här. Ändå så tycker jag att jag tar vara på min dag och njuter av det som står mej nära. Nä detta var ett uttjatat ämne, lägger ner:)
Jag har inte mer för idag så jag säjer over and out och - LEv Väl !

2 kommentarer:

A-K sa...

Jo, nog behöver man komma bort lite ibland och se något annat. Men sen har man ju förståss saker som måste hinnas med på hemmaplan också.

tack snälla! Jag är jätteförtjust i Småfolksjackan. Dragkedjorna är ju lila och det blir så fin matchning när Filippa har lila byxor på sig till den.

Det fanns inte så mycket till Filippa heller på Lindex. Jag köpte två kappor, en lila Bamsetunika, ett velour set med byxor och jacka. Ttt par jeans till mig, en sweatshirttröja och 10 par strumpor till Felicia, hela kalaset gick på 504,50 kr :-)

Hoppas att ni får en fin "fixarhelg"!
KRAM

Helen sa...

Godmorgon
Kan bara instämma. Även om jag älskar att vara hemma och fixa, så vill jag ibland bara göra nåt annat. Fasen, kan nästan tänka mig att åka till grannstaden och ta in på hotell bara för att få lite omväxling, få klä på sig nåt annat än mjukisbyxor och slippa plocka. Maken är inte så utan trivs bäst hemma, "här finns ju allt". Ja visst, MEN MEN!

Visst kan man äta glass till middag, nån gång :-)