onsdag, april 13, 2011

Försäkringar

Jag brukar ha ganska bra koll på saker men försäkringar är inte mitt stora kall att ha koll på! Har haft ett samtal med ett försäkringsbolag idag som ska hjälpa mej att se över allt vi har. Det är ju en djungel och något jag missat är att både jag och Jörgen har hemförsäkringar via våra fack och vidare tokigt är att vi har villaförsäkringen på ett annat bolag...korkat! Nu måste jag ta tag i detta en gång för alla.
Iom att jag började ta fram försäkringspapper så fick jag sorterat i ett par pärmar också, det var ju bra:) Hittade lönesedlar från 1992, då tjänade jag ca 9000kr/månad inkl ob, det ni ;-D

Stort framsteg i Theos värld, han har börjat krypa idag, 6½ månad gammal. Det är nog tidigt, minns att Milo var över 8 månader när han började. Minns ni vad era små var?

Idag har jag inte gjort mycket här hemma, mest varit med Milo som hade behov av sin mamma idag. Vissa dagar är han mammasjuk och vill att man ska vara med honom hela tiden. Han bakade pepparkakor åt mej på sin spis och jag lovade honom att vi skulle baka en kaka i helgen. Baka är roligt :)

Maken är fortfarande tråkig med att spela sitt spel, trodde han skulle tröttna men inte än iaf. Fram med sol och värma så ska han nog komma ur beroendet(som jag ser det) Han som knappt satt vid en dator tidigare. Märkligt vad man kan påverkas av olika saker. Jag själv har nog dragit ner på min tid framför datorn, det blir på kvällen när Milo somnat som jag sätter mej i soffan med laptopen i knät. Då bloggar jag och kikar in hos mina vänner.

Nej nu är det nogtragglat för idag! Sov sött vänner och hoppas ni får en fin dag imorgon. Kram

4 kommentarer:

A-K sa...

Här hos oss har Peter stenkoll på försäkringar. Han har jobbat på Trygg Hansa och gillar att fixa med det.
Jag minns inte alls när Filippa började krypa, men Theo är nog väldigt tidig :-)
Filppa och jag har varit hemma idag (ledig dag) men jag har jobbat och Filippa har sysselsatt sig själv.

KRAM

Helen sa...

God morgon
Försäkringar är en tråkig men ack så viktig syssla. Vi ska ta tag i våra bilförsäkringar och försöka pressa lite om det går. Att vi lägger två i samma där vi även har villa och MC-försäkring.
Kommer ihåg när jag började 1987 på företaget jag fortfarande är på (hua, 24 år sen, skulle vara straffbart) så var min lön 7.500:-. Sen året efter fick jag - som jag tyckte då - en "gigantiskt" höjning till 8.500:-. Men det är några år sedan.

Det är ju jättebra för dig att äta pepparkakorna Milo bakade, inga kalorier :-)

kram

CiliaH sa...

Ack ja, de där försäkringarna... samma med pensionssparande och ppm... En djungel!

Oh ja, jag minns allt hur gammal Matilda var när hon började krypa, ett år... Hon trivdes ju så bra med att sitta still på sin lilla rumpa ;)

Kram

Anonym sa...

ja då var där någon nytta med att dom ville se över era försäkringar. Jag har sett Linettes videoklipp på Theo idag på face book ,han är så gullig. Men det blir kanske ett litet energiknippe som dom får jaga dygnets alla timmar ,ha ha Jag har varit på sjukgymnasik med ackepunktur och ska göra det två gånger i nästa vecka .hoppas det kan hjälpa för det va lite för jobbigt i fm. Vi var hos Andre´o Anna på en liten fika ikväll och nu är jag redo för sängen så man kan vakna till en härlig dag imorgon. En dag till sedan får Milo ha er hemma i två dagar,han får väl inte hålla påsklov iftån dagis eller hur. men det blir ju bara fyradagas vecka och dom ska säkert ha påskfest en dag.