måndag, april 25, 2011

Då var påsken över

Visst har vi haft en underbar påsk, det är längesedan jag känt sådan tillfredställelse över det jag gjort och fått uträttat under några dagar. Att vädret sedan varit kanon har ju klart hjälpt till en del.




I förmiddags körde jag och Milo till Järavallen och mötte upp våra goa vänner Anna och Svante. Pojkarna roade sej med att klättra på stockar och gå balansgång och en lite fika på filten fick vi också. Vi gick även blå rundan men då blev grabbarna trötta och vilken tur att det finns axlar och vagn att tillgå:) Det var så njutningsfullt ute i skogen.
Milo somnade som en stock när vi kom hem och då passade jag på att köra ut och köpa ett par skor
Jag hittade ett par D for dasia på Scorett, sköna och lagom söta. Passar bra till min garderob, blå och natur.
Mat på Ica och blöjor för påfyllning på dagis.

Theo ville vara hos mormor och morfar idag:)
Vi skulle äta middag och jag fixade lite specialmiddag till Theo också, morot/potatis/purjo och kokt kycklingfile, en sväng med stavmixern och vips var där middag till honom också och han mumsade på. Ett rån till efterrätt, det tar en stund för en tandlös gosse att äta ett sådant.


2 kommentarer:

A-K sa...

Jag håller med dig! Vilken underbar påskhelg vi fått! För första gången på länge (sedan Antons operation) känner jag mig utvilad på riktigt!

Superfina skor du köpte dig!
KRAMAR

Helen sa...

Godmorgon. Gissar att du sitter på jobbet redan. Själv ska jag börja packa ihop alla våra grejor för hemfärd. Vi tog en dag extra ledigt.

Vad skönt att du är nöjd med påskhelgen, hoppas du fått tankat lite energi som räcker ett tag nu.

Kram