fredag, april 29, 2011

Blå lastbil

Milo vaknade med ett något dåligt humör i morse och precis innan vi skulle ge oss iväg så fick han för sej att han ville ha en BLÅ lastbil, han har en röd men den ville han inte ha. Han tycker om blå färg och den skulle vara blå, ni vet väl hur en snart 3-åring kan bli när surmulen är på? Jag fick kontra för att det inte skulle bli helt galen morgon, lovade att åka och handla en blå lastbil när vi kom hem från jobb. När jag kom hem och innanför dörren så sa Milo, -Hej mamma, ska vi köra och handla nu? Jo det hade jag ju lovat så vi körde till en ny leksaksaffär som öppnat på Center Syd, Jättekul (finns även i Lund) Väl där så gick han runt och tittade på allt möjligt och till slut valde han en häst!! ingen blå lastbil var på tapeten tydligen än om jag frågade honom. Så är 3-åringar:)
 Man kunde kamma hästen och den hade även en ryttare. Tror bestämt att vi har en som är lik sin storasyster:) men vi ska INTE ha fler hästar! Levande alltså.
Theobusen får man ha stenkoll på nu för han reser sej upp men har ingen balans till att stå kvar ordentligt. Vi har passat honom nu ikväll och så även imorgon, sedan har Nettan jobbat klart sina helger. Tror nog att vi kan får passa honom vid andra tillfällen och vi har ju turen att bo så närma så man träffas ju ofta. Har funderat över detta med söner och döttrar, varför är det ofta så att döttrarna ringer och kommer oftare än sönerna? Nu menar jag inte mejsjälv speciellt utan generellt. Jag hör ju också av mej till min mamma i princip dagligen, antingen per telefon eller träffas. Jag saknar mina stora pojkar ibland men oftast är dom eller vi fullt upptagna och har dåligt med tid och många gånger så krockar dagarna, kan vi så kan inte dom och vice versa. Fast nu på söndag hoppas jag få samlat truppen:)

Galet galet galet....jag kunde inte motstå ett erbjudande där Småfolkjackan med gröna äpplen fanns till 35% rabatt. Vi behöver ingen jacka till Milo, vi har gott om det......men jag är sååååå svag för deras ytterkläder och klickade. Men vet ni vad, jag säljer något annat så har jag handlat med gott samvete:) och nu HAR vi den.

1 kommentar:

A-K sa...

Skrattar glatt åt Milo!
Filippa sa igår att hon ville en hello Kitty-sparkcykel... så iadg när vi var på torget och handlade gick vi in i leksaksaffären. Väl där ville hon inte alls ha en cykel utan en taggig boll :-) Haha!

Småfolksjackan är ljuvlig så du gjorde helt rätt i att klicka hem den. Deras ytterplagg brukar vara stora i storleken men denna jacka tycker jag faktiskt är lite kort.

Hoppas att ni har en trevlig Valborg!
KRAM