söndag, maj 01, 2011

Valborg

Då var det sista dagen i april också, snart har vi riktig sommar och det går snabbt till semestern nalkas. Tycker alltid det känns som evigheter innan det är dags men innan man sett sej om så är man där. Tiden går fort när man är lycklig, säjer ett ordspråk, det är nog sant.

 Vi firade en del av Valborg ute på Järavallen tillsammans med mormor, morfar, moster Heléne, Johnny, Linette och Theo. Vi grillade korv och fikade med ett hälsosamt wienerbröd. Men vet ni? När man ska leka så behöver man energi;-D
 Leken bestod i att klä ut sej och utföra en lagstafett. Damerna mot herrarna, damerna vann:) Här har vi morfar som delvis fuskade för han klädde inte på sej kjolen ordentligt och sedan slängde han iväg damernas morgonskor...fast vi vann ändå:)
 Moster Heléne och Jörgen i full action. kan berätta att frottémorgonskorna var mycket svåra att springa i.
Vi hade en härlig eftermiddag i skogen, tack alla goa!

Förmiddagen spenderade jag och Milo hos frisören, Milo var i stort behov av en klippning så det fick vi fixat och sedan skulle vi handla korv och annat. BR var ett tvunget besök enligt Milo men jag slapp gå där i en timma denna gången.

Kvällen blev inte så lång för min del för jag somnade när jag nattade Milo, fast det gjorde inte så mycket för maken satt och spelade på datorn så jag hade ändå fått sitta själv i soffan...jag är fed up på det spelet ibland vill jag lova! Var kanske lite småirriterad på både honom och Milo. Milo var en riktig gnällspik igår kväll och allt var fel, trött antagligen men skulle inte sova, eller en utvecklingsperiod...brukar ju te sej så här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ja det va kul och mysigt att göra något aktivt tillsammans alla. Roliga foto men vi var bäst!!
Var Milo trött efter skogen eller bara uttråkad när hans pappa sitter på rumpan? vi gick blåa rundan och körde sedan hemm . Jag såg inte smartare än en 5 kalss i ett rum .Bengt såg på ett annan löjligt program i ett rum . somnade också och vaknade kl 11 gick vidare in i sängen.Är det vårluften som suger ?
Idag har jag varit med voukko på gympa och får väl börja packa lite idag. kram mamma

A-K sa...

Vilken mysig Valborg ni hade!
Här hemma spelar P, F och A WOW men de brukar sitta i soffan (med sina bärbara) och spela och jag tycker att det är riktigt trevligt fast jag inte spelar :-)

Vad fin Milo blev i håret! Jag klippte Filippa lugg häromdagen då den var väl lång, men jag tycker hela tiden att det letar sig fram hårstrån som är längre så saxen åker fram många gånger.

Idag har jag känt mig superhängig med världens huvudvärk :-( Hade bokat in med på vayttengympa men fick avboka. Sov i tre timmar nu på eftermiddagen men känner mig ännu mosigare nu :-(
KRAM

Helen sa...

Kan riktigt se hur Milo botaniserar i leksaksaffären. Snäll mamma han har :-)
Kul med en stor familj och roliga lekar på valborg. Ni hade nog varmare än vad vi hade.

Kram