fredag, mars 18, 2011

Vabdag

Det var längesedan jag var hemma för sjukt barn så jag har inte dåligt samvete gentemot jobbet, jag är ju ingen supermamma som har helt friskt barn alltid. Jag är dock tacksam för att ha möjligheten att få hjälp av mina föräldrar och att jag och Jörgen skiftas om att ta sjukdagar, detta innebär ju att det blir lättare att hålla sitt arbete flytande.

Milo har feber och är förkyld så det är inget allvarligt. Vi får hålla oss hemma och ta det lugnt. När Milo sover middag så blir det nog ett pass på promenadbandet och sedan kanske jag kan sy mina gardiner till tvättstugan. Dammsugning och annat fix lär väl också utföras.

Nu känner jag en viss doft (läs stank) så här får bli ett blöjbyte. Det ska bli skönt med en så småningom blöjfri gosse. Mitt barnbarn Tilda som är 4½ månad yngre än Milo är helt torr och har varit ett tag. helt fantaiskt och det är verkligen duktigt av henne, tror det är ganska tidigt att vara torr vid 2 års ålder.

Vi lär ses fler gånger idag:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh du är visst en supermamma fast barnet är sjukt ibland....

A-K sa...

Stackars Milo, hoppas att han snart kryar på sig!
De ringde mig från dagis idag vid 13-tiden att Filippa hade feber. Typiskt att jag var på kontoret i GBG, men det var bara att kasta sig iväg och hämta upp en liten febrig tjej.
Efter att ha hämtat hem Anton också så kröp vi ner i sängen tillsammans och sov i tre timmar :-)
Hoppas att ni får en riktigt fin helg!
Imorgon är det dags för (sjuk)-EFIT igen!
KRAM