fredag, mars 18, 2011

Närhet

Närhet är Milos högsta önskemål när han är sjuk. Han vill vara i famnen mest hela tiden, då mår han bäst. Vi har varit i famnen ganska mycket idag:) Fick ett litet avbrott när han sov middag. Nu ikväll körde jag iväg och handlade mat i lugn och ro, det var dagens höjdpunkt:)

Jag fick sytt klart mina gardiner när Milo sov middag och jag är nöjd med dem. Mina föräldrar har varit i metropolen Ullared idag och till henne ringde jag in en beställning, vita badlakan/handdukar. Dags att ge badrummet lite nytt. Båda våra badrum har vit kakel och mörkgrå klinkers och mörkgrå luckor på stora badrummet, då kommer det bli bra med vita handdukar.

Är era fönster också förfärliga just nu, mina ser hemska ut efter all blåst och regn. Får nog ta en runda utvändigt och det blir bättre väder i helgen.

Nä nu har jag babblat på om allt och inget. Borde gå i säng för jag får väl en orolig natt ihop med Milo, han brukar aldrig sova lugnt när han har feber. Imorgon ska vi ha mina föräldrar/styvföräldrar här. Tänkte bjuda dem på middag. Vi måste ju inviga vårt nya matrumsmöblemang:) Duka lite fint och få ha en bra lördag tillsammans. Jag är helt omöjlig för ofta när jag ska avsluta mitt blogginlägg så spånar jag vidare och helt plötsligt har jag skrivit en hel massa till och jag vet ju att man inte ska göra för långa inlägg för då tröttnar läsaren......så nu söta vänner är ni trötta i ögonen och ska sova sött och drömma om något trevligt, en längtan till våren kanske:) Natt natt!

Inga kommentarer: