onsdag, mars 23, 2011

Pricken över i:et

TokMilo gör roliga miner:) Nu vill han resa till Cypern. Jag har visat honom bilder från hotellet och han gillar poolerna och lekplatsen. Han har fått två prickiga resväskor men dom ska vi knappast ha med till Cypern utan dom ska mest pryda hans rum och sedan får han klart lägga i saker han tycker ska vara i dom, idag blev det kladdiga jordgubbar, mindre bra men det är ju hans och dom ska ju inte bara samla damm. Jag fick dock förklarat lite pedagogiskt och han "förstod" och tyckte den blå var en pall istället......:-) Jaaa dessa goa ungar!

Jag skulle hoppat upp på prommisbandet men jag hamnade i badet med Milo istället och sedan hade jag inte lust att svettas för att gå i duschen också.

Idag har jag haft mycket på jobb, en stund fick jag stanna upp i arbetet och sortera tankarna och bena upp mina uppgifter, då gick det bättre! Allt tar ju sin lilla tid när man stöter på problem för jag vet inte hur jag ska lösa dem i systemet och för mej är inget logiskt än så länge, men det kommer väl så småningom.

Nu har vi beställt hem mer bergkross till uppfarten och när den fått rätt nivå så ska singel beställas och sen är äntligen hela tomten fixad med alla stora bitar, det tar tid att få rätt på 1000 kvm. Vårt plank ska också flyttas och det kommer vi nog påbörja i helgen. Det är hela vårt höga staket för vi har av misstag satt upp det fel och för att slippa problem i framtiden så flyttar vi det, inget roligt att pyssla med men vi har ju själv gjort fel. Det drar med sej att flytta vårt rinnande vatten, en halvmåneformad stenrabatt, buskar och ett träd.

2 kommentarer:

A-K sa...

Haha..vilken underbar min :-)
Jag förstår att Milo vill åka till Cypern nu!
Usch vilket trist jobb ni har framför er, men som du skriver är det bäst att fixa det direkt.

Hoppas att du snart känner dig hemma i systemet på jobbet, allt blir ju så mycket lättare då.
KRAM

Helen sa...

Men usch vad jobbigt att göra om staket och rabatt. Minns bilden på rabatten från förra året. Men man får sig själv skylla. Drabbade även mig igår :-)
Ja så värst mycket packning till cypern lär inte Milo få plats med i dessa fina väskor. Kanske handbagage med favvosakerna!

Kram