torsdag, mars 24, 2011

Årsmöte

Ikväll var det dags för årsmöte på vårt föräldrakooperativ. Mycket bra möte och ekonomin stabil. Trevligt att se några fler föräldrar också men sedan kan man ju alltid tycka att fler borda ha kommit till ett sådant möte, fast så är det ju ofta.
Mamma var här och passade Milo och när vi kom hem så sov lilltott gott, det är så skönt att han klarar av att andra nattar honom, det har ju varit mycket mamma länge. Även jag som mamma behöver avlastning i nattningen ibland. Jag brukar ju gå på min kurs om måndagar och nästa vecka är sista gången. Dessa måndagar har ju nattningen legat på Jörgens schema. Nu funderar jag på att lägga in en långpromenad eller åka och träna för att komma hemifrån och låta måndagsrutinerna fortsätta. Borde inte vara helt fel för min egen skull:)

Om jag skulle ta och knoppa i tid idag, jag har dragit ut på min egen nattning med ca en halvtimma på sista tiden. Kan iofs bero på att jag mår bättre inombords efter att ha bytt jobb och sedan är jag helt säker på att Herbalife hjälper till också., jag mår bra mycket bättre! Det känns topp alltsammans:)

1 kommentar:

A-K sa...

Jag håller med, det är tråkigt att det inte är bättre uppslutning på föräldramöten men ibland är det ju svårt att få ihop vardagen om man har många föräldramöten att ränna på. Jag har faktiskt hoppa över en del "vanliga" möten... ja, när de har möte bara för att de SKA ha ett varje termin.

Jag håller mig också uppe länge och längre på kvällarna, klockan brukar bli 00.30 innan jag går och lägger mig och det är ju på tok för sent. Jag mår bäst om jag kommer i säng runt 23-tiden.

KRAM