tisdag, mars 22, 2011

Påfyllning i garderoben

Här ju berättat om Milos skutt i växten, både ben och ärmar har förlängts på kort tid. Nu har vi iaf fått fyllt på lite och det gjorde vi genom Funky Baby och deras 40% på även vårens/sommarens kollektion.
 Lite blandat
 Snart blir det ju kallingdags och nu har vi laddat upp med lite av den varan. Kolla in detta set av kalsonger och linne från Rockefella, så coolt!
När jag var och handlade idag så köpte jag jordgubbar och det föll lille herrn i smaken, han åt inte alla på en gång men han tyckte om dem.

Kvällen har inte bestått av många knop. Jag har bara fixat en mycket snabb middag och sedan har jag och Milo suttit i soffan och gosat. han var trött ikväll men det var också första dagen på dagis efter denna feberperioden och det tar ju några dagar att vara på topp igen.

3 kommentarer:

A-K sa...

Vilken härlig påfyllning med kläder ni fått hem. WOW vilket coolt set med kalsong och linne! Jag laddade upp med ett jättelass med trosor på POP-rean i vintras, så nu är det snart dags att börja blöjavvänjning på allvar :-)

Regnbågsjackan knep jag ju på 40% rea och man blir så glad av den. Köpte ett par gröna byxor till att ha nästa vinter. Den rosa Småfolks jackan är också underbar, ska visa bilder på den imorgon.

Visst är det trist det är med trådsmala modeller! Gina Tricot hade ju i många år en jättefin modell som fick "sparken" för att ersättas av en supersmal tonåring.

Vad gott det såg ut med jordgubbar!

KRAM

Helen sa...

Godmorgon, jordgubbar är en favorit här oxå, Har inte köpt det på ett tag dock. Jättefina kläder till Milo. Har oxå köpt några kalsonger så vi är beredda. Leo kallar mina trosor för kalsonger oxå :-)
Tack för tipset om stövlar på ica maxi. Ska spana vidare.
Låter skönt med soffmys utan att flänga runt och fixa en massa.
Kram från ett soligt stockholm

Barn & Inredning sa...

Oj så mycket fint du köpt. När mina barn var mindre handlade jag alltid på Funkybaby. Då hade hon som ägde butiken då, butik i Barsebäck. Underbart fin butik. Handla hur mycket som helst där. Finns bara små storlekar nu??

Skönt att Milo är frisk o kry gosse!!
Imorgon blir det Op för Ella...lite jobbigt & nagelbitande.
Men det blir bra!!

Kramar Malin