måndag, mars 21, 2011

Vissa dagar

känns det som man inte har något vettigt att blogga om, idag är en sådan dag. Det har inte hänt så värst mycket. Linette har passat Milo idag för han var inte redo för dagis, han skulle varit hos mormor också men sov middag länge så han kunde lika bra stanna kvar hos Linette till Jörgen kom hem från jobb. När jag sedan kom hem så var det gnäll gnäll, tröttigt värre.
Skulle iväg på min kurs och det var faktiskt så att det kändes skönt att ge sej iväg, det är lite påfrestande ibland när det är sjukt och gnälligt. Imorgon får han gå till dagis för nu har han varit feberfri sedan igårkväll.

Ohh vad jag skulle kunna äta en stor bit nybakt sockerkaka just nu, eller en kanelbulle med mjölk (läs 5 st;-) Tur att jag inte har något sådant hemma för då hade jag trillat dit. Får nog ha något i mej för jag är hungrig, tänker jag efter så är det 5 timmar sedan jag åt så det är ju befogat.

Snart kryper jag ner till sonen och sover sött några timmar.

2 kommentarer:

A-K sa...

Jag håller med, vissa dagar har man inget vettigt att skriva. Jag tycker att du är duktig som ändå får ihop ett inlägg :-)
Vad duktig du är som står emot suget... just nu har jag extremt dålig karaktär, hoppas att jag snart är uppe på banan igen. Skönt att Milo är feberfri nu!
KRAM

Anonym sa...

när jag läste din blogg så tänkte jag att du sett Gynekologen på Tv. Han blev bjuden på sockerkaka av Yvonne som skulle enligt henne va världens godaste!! ha ha Nu kryper jag också ner i sängen och du sover säkert redan.
Kram mamma.