onsdag, mars 30, 2011

Lille Theo fyller 6 månader

Vårt älskade lilla barnbarn Theo blir 6 månader idag, tänk att han redan är 6 månader. Han är också otroligt duktig. Vi var och hälsade på dem idag och han visade oss att han kan "krypa" och det gör han exakt som en larv, mycket sött! och effektivt:) Jag missade att ta kameran med mej, tyvärr. Han har iaf tagit ett skutt i växten och ligger i samma klass som Milo när han var liten, alltså gott hull...hihi sorry Theo:)

Tidig morgontimma, ca 06.00. Milo hoppade i mina löparskor och hämtade en påse müsli, han skulle mata bondgårdsdjuren. Eftersom man alltid är i ett ganska tajt schema på morgonen så lät jag honom hållas, det slutade med att vi hade müsli lite här och var i vardagsrummet. Detta fick vi dock städa undan när vi kom hem från jobb:) Tror inte alla föräldrar hade godkänt detta men jag anser att det kan vara utvecklande och jag har ju även ett ganska stort tålamod och tar inte så allvarligt på småsaker, som detta då är för mej. Kan berätta att det utvecklande i sysslan var att han faktiskt försökte plocka upp det själv utan att jag bad om det men det är lite svårt att plocka små havregryn mm.


3 kommentarer:

A-K sa...

Grattis till Theo på halvårsdagen!
Jag är lika tillåtande som du och jag vet att det är utvecklande för barn att få lov att använda sin fantasi.
Vi har varit lediga idag och njutit av dagen :-)
KRAM

Helen sa...

Grattis Theo.
Självklart ska bondgårdsdjuren få äta musli på morgonen och dammsugaren äter upp det som blir över. Alla nöjda och glada :-)
Imorse var det jag som hade morgonpasset med Leo och det är stressigt att man måste passa en tid. Vi skulle in till frukost idag. Eftermiddagarna är defintivt lite lugnare.

Kram

Barn & Inredning sa...

Hej Hej!!

Låter sunt...att absolut välja vad som är viktigt att ha en konflikt om. Att det är inte hela världen att han mata sina djur...& som föregånde talare..finns en hungrig damsugare!!

Jo det är normalt att lillasyster känner som hon gör just nu. Det är läkningsprossesen & den är värst sa läkaren. Men som mamma känns det jobbigt att se.

Orangeri är ett slags växt hus kombo uterum. In och googla så vet du när du ser det. Ett gammeldags uterum med mängder av växter osv.
Riktigt härligt rum..
Hoppas bara mitt också blir det :)

Må så gott...Milo är såå himla gullig!!
Kram från MiG
pss grattis till Theo