tisdag, mars 29, 2011

Att det ska vara så svårt...

att borsta tänderna! Vi har en kamp allt som oftast med Milo och ibland orkar jag inte ta den kamoen utan struntar i att borsta hans tänder. Jag har försökt med det mesta känns det som. Just nu är vårt knep att Milo får skriva på vår whiteboard att han borstat tänderna.
 Milo har skrivit under dagarna att han har borstat tänderna tre gånger:) Vi får se hur länge denna strategin håller.
-Inte ta foto på mej mamma! Milo var hungrig efter dagis idag, tror att det är deras utevistelse som börjar få igång aptiten och det gillas verkligen. Idag ville han ha en wienerkorv med bröd, kallt! utan senap och ketchup. Många barn älskar ju ketchup men det är ytterst sällan Milo vill ha det.

Jag ställde mej på gåbandet ikväll men blev förbannad för att jag inte fick rätt på radion i min telefon, där var ingen kanal som ville med mej ikväll. Jag brukar ju inte tappa tålamodet med saker men det är inte min dag idag, har mått si och så i min mage och då blir jag trött och matt. Gav upp och struntade i att motionera, det tar vi imorgon istället. Nu ska jag försöka få in bra musik i telefonen istället så jag kan rocka loss när jag promenixar. Tips tages tacksamt emot! Ovi Nokia music kostar ca 10 kr/låt. Jag vill ha nyare ösiga hits som väcker energin i kroppen.....Pontus du kanske vill hjälpa din gamla mor? ;-)

Jag har en inre önskan, jag skulle vilja gå ner 10 kg till oktober när vi ska åka till Cypern. Tänk om jag kan klara det? eller inte TÄNK, jag SKA!!! Visst är det bra att ha lite sjujäklar i sej och man ska ju tro på sejsjälv:)

3 kommentarer:

A-K sa...

Självklart kommer du att lyckas gå ner 10 kg tills oktober!
Filippa gillar just nu att borsta tänderna, vilket gör mig jätteglad. Jag vet hur jobbigt det är när de små vägrar, man får ta till alla knep man kan hitta på.
Filippa älskar ketchup, hon kallar det för "doppa" :-) Filippa är ett riktigt matvrak just nu. I eftermiddags efter dagis satte hon först i sig en Drikki, så lagade Anton mat till sig och henne och då åt en hel hamburgare, en halvtimme senare kom Felicia hem och kokade majskolvar och då satte hon i sig en hel.

Skrattar gott åt kortet på Milo! Haha... vilka bestämda åsikter våra små har :-)
KRAMAR

Anonym sa...

jaså löpbandet slutade så!!!! ja jag vet du inte mådde bra i fm men ta tag i det snarast. Du hade ju nya skor och så tycker jag att du kunde sjungit själv.Spela in den som han vad han hette ifrån melodifestivalen.Han som gick på löpband ha ha .
Ja vad Milo s uttryck är tydliga ,fooooooooota inte mig!!!
Det är bra att ha mål med what om det blir till okt eller senare du är snygg änndå. kram

Helen sa...

Godmorgon Skåne. Vill man inte borsta så vill man inte. Nu går det hyfsat bra med Leo. Han öppnar munnen och så sjunger vi. Fast han föredrar att pappa borstar för mamma vill gärna hålla fast hans huvud och arm och det gillas INTE! Kall korv föredras här oxå.

Klart du kan klara 10 kg minus till oktober. Jättebra att ha en målbild.

kram