lördag, mars 12, 2011

Godmorgon alla goa!

Har ni sovit gott? Jag har men jag fick bara sova till halv sju idag, en söt liten kille puffar på mej och säjer, - Mamma, e du vaken? Har du sovit gott? Denna fras får jag oftast när Milo vaknar före mej och då kan man inte bli irriterad över att inte få sova en stund till. Vi steg upp vid sju och tog välling och shake i soffan tillsammans med Musses klubbhus och sedan satte vi lite fart med de vanliga morgonbestyren. Jag har precis varit ute och gått med hunden och nu ska jag ta en städrunda innan vi ska iväg och lämna lilla bilen på verkstaden.

Trodde man kanske skulle fått lite solsken när man vaknade men här är det jämngrått och blåser kallt. VÅREN kom till oss nu! Vi vill få gjort vid uppfarten, Jörgen ska bygga klart lekstugan till Milo, en ny platta till altantaket ska sättas i(försvann i stormen) och staketet ska flyttas in en bit på tomten för vi har mätt fel när vi satte upp ena sidan så det är lika bra att flytta eländet.

Nu har vi bestämt sommarsemestern och det blir en vecka på Jylland vid Limfjorden. Vi åker tillsammans med Jörgens bror m familj. Jag har aldrig varit där så det ska bli roligt att se, kanske blir det ett besök på Legoland också, där har jag aldrig heller varit.

Nej söta ni, nu går vi igång och ger järnet för dagen:) Vår är fulltecknad men det är mest roliga saker.
Kram på er!

Inga kommentarer: