lördag, mars 26, 2011

Go' lördag!

Vilken underbar dag vi har haft. Den har bestått av en del blandat. Började med lagom morgontid. Milo vaknade vid sju och låg och snuttade tätt intill mej till hon var nästan halv åtta, då gick vi upp och fixade frukost. Milo är en chatte till att äta frukost men det beror på att han alltid vill ha välling när han stiger upp.

När frukosten var klar så gick jag och småfixade lite och Milo lekte, pappsen var smått frustrerad över att den stationära datorn kastat in handduken, den är dock bara 1½ år så vi får lämna in den för rep, vi har tömt den men det är något annat som är sönder men vi är ju inga geni på den fronten så det får någon annan fixa till. Anledningen till makens förtret är att han inte kan spela sitt älskade traktorspel och det ska INTE läggas in i min lappis inte.
 Milo lekte med sin tågbana som han ärvt efter sin kusin Jonas. Han har fått ett lok som är batteridrivet och kan dra många vagnar, det är kul. Här är han enligt sin egen utklädning Dracula.
Under tiden som han lekte så tog jag en motionrunda på promenadbandet Attract, svettades loss och sedan in i duschen.
Jag begav mej iväg helt ensam på skojakt. Jag körde ut i Borgeby och föll som en fura för dessa Gaborstövkar, dom är i dov blå mocka, typ jeansblå. Inte tjocka och så snygga på......detta var inte den typen av sko jag hade tänkt mej men jag kunde inte släppa dem. Nu är det sällan jag hittar skor på detta viset så det gäller nog att ta vara på tillfället och köpa dem då.
Därefter körde jag in på Lindex i Lödde och hittade ett linne, chinos och en scarf. En glad Mie körde hem, speciellt för att jag hittade chinos som jag tyckte satt ok, jag har ju svårt för att hitta snygga byxor.

Direkt när jag kom hem så körde vi till Besim och Linette som bjöd oss på grillat, jättegott! Vi satt i deras uterum som var så skönt och uppvärmt av solen som stod på. När vi hade suttit och pratar och druckit kaffe så klädde jag och Linette oss och våra barn och tog en långpromenad.

Nu ikväll gräddade vi frasvåfflor. Det var verkligen gott och riktigt längesedan vi åt det. Nu sitter jag och Milo i soffan och ser på Tarzan. Milo är trött så jag ska nog gå  och klä honom för natten och stoppa honom i säng.

3 kommentarer:

Helen sa...

Godkväll i stugan. Nu har vi producerat varsitt blogginlägg ungefär samtidigt. Tänkte att jag kikar in hos dig men gissade att du inte uppdaterat något, men där hade jag fel. Låter som en härlig dag. Man blir glad över lyckad shopping och nöjda barn. Förstår fullkomligt frustrationen över trasslande datorer. Har ju tagit fram min gamla jobbdator nu.
Har grym träningsvärk efter en gruppstyrkepass igår så idag har jag inte gjort så mycket i träningsväg. Våfflor blir det imorgon här.

Ha en bra fortsatt kväll och söndag

Kram från oss

A-K sa...

Superfina stövar! Självklart ska man slå til när man hittar något fin, annars kommer man att ångra det senare.
Mysigt att få åka iväg och shoppa på egen hand.
Vilken söt liten Dracula :-)
KTAM

Barn & Inredning sa...

Snygga skor...förstår att du föll flr dom.

Och du prickiga väskorna var fina ju...han såg mäkta glad ut för dom!!
Jag funderar själv köpa till miniman här hemmma!!

Ha en skön Söndag i solen...Lovely
Kram Malin