lördag, februari 19, 2011

Nu är det lördagsmyyys

Dagen började bra för Milo sov till halv nio i morse:) Ibland är det skönt att sova så länge och ändå somnade han inte jättesent igår kväll så det var inte vad jag var beredd på. jag hade ju lovat att baka ett bröd som vi skulle gå ner med till Linette och Besim för att få en fm fika hos dem. Nu blev det inget brödbak utan köpta bullar istället.

När vi gick hem igen så somnade Milo i vagnen och sov till strax efter fyra! Visst kunde vi väckt honom tidigare men han stod och sov så gott på altanen med en underbar sol som visade sitt rätta jag idag!

Sen middagslur innebär ju en vaken son på sena kvällstimman men han är på ett underbart humör, skojar och skrattar gott så vi har det jättemysigt. Just nu dricker han kaffe och äter en mintchokladkaka.
Kvällsmaten blev fajitas och Milo åt i princip en hel och det hör ju inte till vanligheterna precis! Vet inte hur era 2½ åringar är eller har varit men Milo har kommit in i en period där man säjer bajs i var och varannan mening...lite överdrivet men nästan iaf. Innan satt han och sjöng Fader Abraham, bajs! huvud axlar knä och bajs.......osv i samma jargong. Jag och Jörgen började sjunga med och drog igång en rejäl ramsa med bajs och kiss och Milo låg nästan dubbel i skratt....ja vad ska man säja ;-D Lättroad kille..hihi

Nu vill vi ha vår och när man börjar längta till våren så börjar man längta efter vårkläder. Jag har beställt lite nytt av Molos nyheter. jag brukar ju inte handla så mycket till fullpris men kände för att ha dessa plagg/skor till honom, snyggt och fräscht.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er bajsungar,ha ha ja visst hörs det lite mycket bajs och det roliga är efter alla år som dagisfröken så är det väldigt igenkännande. Det lungnar sig efter ett år !!!!
Snygg jacka men hade inte du köpt en bajsgrön igår?
Fräck med samma skor och tröja.
Det var ju roligt att läsa att Milo var en glad grabb idag och ingen tjurig unge. Tyder nog också på att han frisknat till och var utsövd. Natti mamma

A-K sa...

Snygg jacka! Jag köpte en likadan (fast rosa) till Filippa hos BoR när de hade 20% rabatt på vårnyheterna :-)
Skorna och den matchande tröjan var superfina!
Filippa har inte alls hamnat i "bajsåldern"... mest säger hon "sluuuuuta" :-)
KRAM