onsdag, februari 02, 2011

Klura

Idag gick vi upp i rätt tid och planen höll fint:) Milo var lite ur gängorna och då tackar man underbar förskolepersonal som vet vilka knappar de ska trycka på! Tydligen så har han inte varit sej lik på hela dagen och dom hade tyckt att han var lite varm, så upplevde jag också honom när jag kom hem men rätt som det var tog fan vid honom och han lekte på ett ett bra tempo. Lite mat i magen kan göra underverk och det hade han inte velat ha på dagis idag, wienerkorv kan vara räddningen vissa dagar:)

Jag och Milo hoppade i badet för det tycker han är så roligt, jag får inte gå ur karet på en längre stund än om jag gärna skulle vilja. Han kom i säng innan åtta idag och somnade snabbt.

Nu sitter maken och jag här och leker med mobiltelefoner. Han fick min Samsung och jag fick köpt min nya idag, en Nokia N8. Nu ska man bara reda ut alla begrepp och försöka föra över mina kontakter från det gamla simkortet....jag och telefoner räcker det jag säjer då!


En stor bukett med tulpaner stod på bordet när jag kom till mitt nya jobb, Välkommen Mie! Sådant värmer gott!

5 kommentarer:

WWmor sa...

Underbart med blommor från jobbet! Härligt att det känns bra på nya jobbet!
Du kommer säkerligen vara supertrött på kvällarna första tiden, med allt nytt och nya rutiner att lära sig.

jag somnar i soffan varje kväll, är nog fortfarande jetlaggad efter Thailand!

Kramis..

Anonym sa...

hej jag har läst ditt innlägg nu kl är 10.30 och jag kom hemm ifrån syföreningen som var hos Rosa. Småprat och stickning på programmet,men jag är glad jag är så frisk alla har snart frikort i sjukvården. Varför hade Milo matstrejkat tyckte han det var för tidig morgon? Hoppas han inte blir sjuk nu. Så fin bukett tullpaner du fick värkligen trevligt att komma dit eller hur?Du får njuta av dom i två dagar till sedan är det helg och dom slår ut fort. Snygg telefon föresten. kram mamma

A-K sa...

Vilket härligt mottagande på jobbat :-)
Jag håller tummarna för att Milo håller sig frisk!
Filippa är lite hängig... får se hur hon mår imorgon, kanske får hon vara hemma.
KRAM

A-K sa...

Jobbat=jobbet :-)

Barn & Inredning sa...

Hej Hej!!
VIlket välkomnande....då känns det kul att jobba med den uppskattningen :)
Stackars Milo...och tur att det inte blev mer.

Jo op är bara en vanlig halsmandlar & näskörtel op. Men trots detta känns det jobbigt eftersom jag har aldrig behövt gå igenom ngt sånt här.
Och man är ju väldigt svag & liten när man kommer till sina barn.
Det är ju det käraste & bästa man har.

Hoppas du får jobbat idag...
Kramar Malin