tisdag, februari 22, 2011

En liten tuff nalle!

Theo poserar i ny uteoutfit, Molos lurvfleece i kittfärg/neonorange. Han passar oerhört bra i dessa färger och det är ju en helcool färgsättning. Tycker inte det är så längesedan Milo hade sina lurvoveraller. Det var verkligen ett bra plagg att ha till sovakläder på dagis, när dom sover utomhus:)

Min hjärna känns fullsmockad med jobbinfo, hjälp vad det är mycket som ska förvaras på ett bra ställe i minnesbalken;-D Jag märker av en viss trötthet för tillfället och hoppas på att våren lättar upp med sin värme och sitt ljus för jag är nog i behov av det.

Det börjar bli dags för att ta beslut om hur vi ska ha vår sommarsemester och vi kommer nog förskjuta årets veckor så jag har 28-29-30 och Jörgen 29-30-31. Dagis har stängt 30 och 31. Annars får jag ta 30-31-32 om det inte funkar med mitt val på jobb, vi får se. Vi brukar vilja ha 4 veckor men tanken är att vi ska åka utomlands i slutet på september/början på oktober och då behöver vi spara en vecka till det. Huvudsaken är att Milo för vara med oss i 4 veckor och det får han ju på detta upplägget.

Nu borde jag inte sitta här och häcka när jag är trött men samtidigt så är det en form av avkoppling i sig. Fast jag ska knoppa nu, krypa ner sidan om min goa grabb som varit på gott humör i två dagar nu:) T o m på morgonen, det betyder så mycket för mej.

Klaaam, som Milo säjer när han vill kramas och natti!

6 kommentarer:

linda sa...

Hej. Nej Wilja har inte börjat med kiss & bajs ännu. men tycker de är väldigt roligt när man "ramlar & slår sig" då ligger hon dubbelvikt av skratt. men att prutta är ju kul tycker hon ;)

Hörde Wilja för någon vecka sen "fan fan fan" sa hon, då fråga jag "vad sa du" då gömde hon huvudet i armen o sa iiingentiiing hahahaha !!

SÅ , jo dem kan dem!

kram Linda med Wilja

A-K sa...

Åh, vilken sör liten nallebjörn!
Vi längtar också efter våren, imrose var det verkligen isande kallt här...hu!
Nu blir det sjukhuset några dagar!
Sköt om er och ha det riktigt fint!
KRAM

A-K sa...

Skriver som en kråka ;-)
SÖT... ska det såklart vara :-)
KRAM igen

Helen sa...

Oh, vad jag saknar den tiden, när dom var som små paket och bara låg där. Förstår att det är lite korvstoppning på nya jobbet, men snart är du inne i det.

Ja det börjar bli dags att tänka på semesterplaner. Vi lär nog oxå vara ledig när dagis slås samman med andra enheter.

Sova nära är så skönt. Förra veckan tänkte jag att nu är det dags att Leo flyttar tillbaka till egna rummet, men nästa natt var han tillbaka igen. Han är så varm och skön och jag värmer mina kalla händer på hans mage :-)

Kram från oss

Barn & Inredning sa...

Vilket sött litet nalle paket!!

Kram Malin

WWmor sa...

Vilken fin liten nalle!!
Skönt attfå bevis och bilder på att Milo har det bra på dagarna!

Jag hoppas på en skön varm solig sommar.

Har du fått iväg jeansen? Kramis