torsdag, februari 24, 2011

Bevis på inskolningsperioden

Vårt dagis vet vad vi som föräldrar vill ha, bevis på att det går bra.
 En inplastad plansch med foto på olika saker dom hittar på om dagarna. Milo är alltid glad och med på att hitta på olika saker, sjunger duktigt på samlingen, äter fint, gillar att måla och vara ute. När han ska sova middag så lägger dom honom i vagnen och han gosar till sej direkt och somnar på fem röda.
Att leka med vatten är en höjdare men idag fick jag styra upp leken lite för då skulle lille herrn slabba på parketten och det är jag inte så glad för så jag fick köra övertalning *bättre att leka i badrummet* och vet ni vad, den gick hem:)

Nu är det snart helg igen...swisch, sa det om denna veckan! Känner för att åka på någon loppis och se om man kan hitta något fynd som man kan göra vid. Ska bara hitta något bra ställe att åka till, någon som varit på CeBehuset i Svalöv någongång? eller Återbruket i Landskrona, kan det vara något?

Jag vann en auktion på Tradera av ett par tennljusstakar som jag föll för. Vet inte var dom ska stå just nu men jag är ju svag för ljusstakar och dessa var så vackra, perfekta när man ska ha dukat bord vid kalas eller annat.

1 kommentar:

Helen sa...

God morgon. Fin tröja Milo har, Leo har en i blått. Skrattar lite åt tennljusstakarna. Har en hel kartong med tennsaker efter pappa, som jag inte vet vad jag ska göra av. Bla ett par ljusstakar liknande de du nu köpt. Har kikat på Tradera men man får inte mycket för det. Så jag vet inte om jag ids försöka än gång. En kompis son (19 år) är intresserad av ölstop och glögg/snapsglas, så det får han gärna ta.

Det är just det "lilla extra" som dagispersonalen gör som man uppskattar. Vårt dagis gör liknande saker.

Ha en jättebra helg och hoppas du hittar några fina fynd.

Kram