måndag, februari 21, 2011

Centimetrarna minskar

Måndagar är måndagar och oftast följer dom samma dagordning. Det gick betydligt bättre att lämna Milo idag, han var pigg och glad. En bra början med andra ord. På jobb var vi få, bara två och resten hade semester eller var på andra uppdrag. Vi har iaf fyllt dagen med diverse uppgifter men det funkade bra hela dagen. På väg hem från jobb tog jag en sväng om Babyland för Milos nappar är på vift och vi hittade bara en i huset och då är det fara på färde om den skulle få ben, med andra ord införskaffades 4 st nya.

Jag körde på min WLC kurs vid halv sju tiden och vikten har stått stilla ett par veckor nu men centimetrarna minskar. I midjan har jag minskat exakt 10 cm och det börjar kännas på byxorna. Den känslan är helt ok:)
Jag har börjat slarva lite med att äta godis/kakor och inte varit och tränat på 3 veckor, inte bra alls. MEN jag TROR att jag ska köpa mej ett Attract promenadband. Maken säjer att den kommer bara stå under sängen och samla damm men jag tror ändå att jag ska investera i en sådan. Jag tycker ju att mitt problem är att komma iväg, inte själva träningen i sej. Jag får dåligt samvete av att åka när Milo är vaken och när han sover så tycker jag att det känns för sent på kvällen. Dock tror jag att jag ska ersätta mina WLC kvällar till träningskvällar när kursen är över, då kommer jag iväg en dag i veckan och resten får skötas hemifrån. Vad tror ni om det?

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad skönt att centimetrarna minskar!
Jag tycker också att det är jobbigt att åka iväg och träna och visst är det perfekt att kunna ha möjligheten att träna hemma.
Skönt att höra att det gick bra att lämna Milo imorse. Filippa är lite mammig när jag lämnar nu men det brukar gå bra att avleda henne.

KRAM

Anonym sa...

Ja det är en bra målsättning också tar vi sju i WLc gruppen som tillhör mig en vägningskväll kanske var 14 dag för att peppa och ha lite koll och tippsför varandra. Gåband är iof. en god ide´men snart kommer våren i full galopp. Långa kvällar och mer energi till en timmes egentid kanske då o då. Kram mamma

Jost sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som står stilla i vikten. Jag har ju börjat träna mer nu och tänker att det blir mer muskler som väger. Fast visst är det tråkigt när man vecka efter vecka tänker på mat och motion och så står vågen stilla.
Jag ska mäta mina mått i början av mars. Det är vägning en gång i månaden på mitt gym fast jag smygmäter mej på simhallen emellanåt.
Fastare kropp är ju inte fel men jag vill ner mer i vikt också.
Har också kastat ögonen på träningsbandet....men här kommer det säkert bli som med Wii fitness, att bara barnen tar det ifrån mej när jag vill träna.