torsdag, januari 27, 2011

Ullared by night

Nu är vi hemma efter vår lilla tripp till Ullared. Jag och Milo är så nöjda, glada och TRÖTTA:) Tänk vad shopping kan göra med oss, nej jag skojade bara. Om vi tar det från början så rullade bilen färdigpackad ur garaget igår kl 09.10 och vidare mot Ullared. Vi var framme strax innan 11 och bara några minuter efter oss kom Anna-Karin och Filippa som då hade kört ungefär samma sträcka fast norrifrån. Vi började vår runda inne på Ge-Kås med leksaksavdelningen för med två småttingar som suttit stilla i ett par timmar behövs dessa små ben rastas av:) Båda Milo och Filippa hade fullt upp med att titta och känna på alla möjliga saker, tror dom fick gå där med övervakning av oss i närmre en timma, det är lycka för dem. Såklart valde dom ut lite leksaker till sej själv också. När dom var "klara" så gick vi upp och tog en fika, spännande för det var via två rulltrappor. Fikat för deras del varade inte så länge för dom sprang runt och busade och höll oss sysselsatta med att hålla koll på vart dom tog vägen:)

När vi var klara med fikandet fortsatte shoppingen på mammas nivå och då somnade Milo i kundvagnen ganska så snart och sov länge där, till min lycka:)

När vi var klara körde vi till stygbyn och installerade oss i en fin stuga.
 Milo och Filippa busar och leker, hoppa från soffan var ett av favoriterna:)
 Här skulle dom tvunget gå ut och kolla när Anna-Karing skulle hämta in ett kortspel från bilen, det var kallt konstaterade dom båda och pep in ganska snabbt igen:)

Idag när vi hade ätit frukost och packat körde vi ner och handlade lite till. Jag fick handlat det som fanns på beställningslistan från mamma, Linette och A. Vi tog en fika vid lunchtid och sedan vinkade vi hejdå till varandra och Milo somnade precis när vi skulle gå mot utgången så jag fick spatsera i butiken en timma till. Faktiskt lite kul att gå och titta på allt möjligt utan att behöva mer. Sedan väckte jag Milo och vi körde hemåt och var hemma vid 4 i eftermiddag. Både jag och Milo slängde oss i badet och sedan har vi varit helsega:) Jag somnade en stund när Milo skulle nattas men steg upp igen för det kändes inte helt rätt att somna klockan åtta.
 Lite av min shopping, jag handlade mycket till hemmet. Bunkrade upp med stearinljus av alla dess storlekar. 3 set gardiner hittade jag. Lakan, örngott, ljusstakar, lampor och en massa annat. ja just det, en pilatesboll, dock ska den användas till att tillverka en Random light lampa, ni får se den sedan.
Milos shopping av leksaker. Filmen Mamma Mu blev jag glatt överraskad över, så bra och Milo såg den på väg hem och sa inte ett ljud på 1½ timma! det hör inte till vanligheterna.

Vi haft en härlig tripp med våra vänner och vill skicka över en extra cyberkram som tack för att ni vill göra detta med oss, antar att ni också är trötta och belåtna:) *Bamsekramen* Hoppas Filippas kind inte gör för ont! Hon slog sej i ett bord strax innan dom skulle åka hem och fick ett stort blåmärke tvärsöver lilla söta kinden.

3 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Ååå så roligt med Ullared....behöver oxå bunkra upp. Och du ser ut att ha gjort en del fin fina köp.
Mysigt att hyra stuga med. Speciellt med ngn vän.
Jo det är det jag nämnde innan inne hos dig. Vi är lite veliga fortfarande...lite okunninga o nervösa. Det går som det går...vi får se.

Nja jag har då himla svårt att beskriva mig själv. Men jag är mycket mer blysam än Kajsa. Men visst är hon rar min lilla syster. Ett stort hjärta har hon. :)
Men det är konstigt som du säger, att man lär känna verandra här igenom...och ändå alldrig träffat...lite märkligt.
Min mans mamma bor där ni bor. Det är ju inte så stort så vem vet vi kanske stöter på varandra en dag :)

Nu får du vila upp dig efter er Ullared tripp :)
Kramar Malin

A-K sa...

Bamsekram tillbaka till er!
Vi har haft två helt underbara dagar i ert sällskap! Tack till er båda! Och denna tradition måste vi hålla fast vid.
Milo och Filippa hade verkligen roligt i varandras sällskap, så tokigt uppspelta de var igår kväll :-)
Filippa somnade nästan direkt då vi körde ut från Gekås parkering. Hon har ett blåmärke på kinden, men det försvinner nog snart! Vilken lycka det var för henne när vi kom hem och hon fick plocka upp alla sina saker.

Jättefina saker du fick köpt! Random light låter spännande, det ser jag fram emot!

KRAM

Helen sa...

Mamma Mu ÄGER! Köpte samma innan jul och den är superhärlig. Hade vänner hemma för en tid sedan och vi satt alla och såg filmen till drinken :-)
Fast Bosse som hört det på radion tycker radiorösterna är bättre.

Kul att ni hade en härlig tripp. Väluppfostrad son som somnar så passande oxå.

Apropå mattor. Just en naturvit ryamatta från min mamma. sån där härlig gammal kvalitet, kemtvättad, står i min källare:-). Sen tänkte jag oxå på möbeltassar, såna där lite högre som man spikar fast kan nog funka.

Nu får du inreda och fixa hemma i helgen

Kram härifrån