fredag, januari 28, 2011

Nya gardiner i sovrummet

Har känt mej sjuk idag:( Ni vet så där matt i hela kroppen och tung i huvudet och ingen ork till något. Min plan för dagen var att köra och träna när jag hade lämnat Milo på dagis men jag kunde bara inte och det hade inte varit lönt att prova ens. Bara att sätta upp mina nya gardiner var en prövning, lätt irriterad över att inte orka hålla armarna över huvudet. Jag fick iaf upp dem efter att dom blivit upplagda och strukna. Mina nya  lampor är också upphängda, eller skärmar är det bara, hållarna satt kvar efter att julstjärnorna togs ner. Det är bara sladdarna som ska fixas till.
Mina gamla spetsgardiner åker nog ut på tradera för dom kommer jag inte hänga upp igen. Det är ju poppis med sådana och jag har ju själv köpt dem där för någon hundring, kan ju alltid hoppas att få ett par hundra, då har jag fått in vad jag gav för dem jag köpt nya:)
Nu har jag promenerat ner till dagis och hämtat Milo och känner mej piggare, skönt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blidde syster:) Tack vare skymten av taklampan så förstod jag att det var i sovrummet.....tänkte först var har hon gjort av köksbordet ha ha....kramiz och ha en mysig kväll/H

A-K sa...

Usch vad trist att du känner dig hängig! Hoppas att du snart kryar på dig!
Vad fint det blev med gardinerna och de nya lamporna i fönstret!
KRAM